36-річна Настя Каменських нарешті дочекалася цього від Потапа: тепер співачка задоволена та щаслива

Настя Каменських на зло всім пліткарям зухвало показала у своєму Інстаграмі, що не розлучається з Потапом. Олексій знає, що треба дарувати жінкам.

Останнім часом активно розповсюджувались чутки про розлучення Насті Каменських та Олексія Потапенка. Почали з’являтися інфоприводи про різні ситуації, які в негативному боці відображали зіркового продюсера Потапа, проте зараз ситуація точно вирішена і можна зробити висновок, що поки вони не збираються розходитися.

Тепер точно відомо, що ж відбувається в зірковій родині
Тепер точно відомо, що ж відбувається в зірковій родині

Одного разу артистка вже не втрималась та дала точно зрозуміти, що вони разом, а також порадила тим, хто намагається побудувати собі кар’єру на створенні різних хайпових конфліктів – вигадати щось нове, адже на такому успішною не станеш.

Українська артистка відреагувала на чутки про розлучення з Потапом
Українська артистка відреагувала на чутки про розлучення з Потапом

Українська співачка виклала у свій Інстаграм ніжне фото, де мило позує біля величезного букета квітів, а вони цього разу від її чоловіка. Артистка була щедра на слова та зізналася у почуттях своїй другій половинці. Підписники засипали співачку компліментами та пораділи, що в зіркового подружжя все добре.

Відомо, що пара вже довгий час разом, але весілля зіграли тільки в 2019 році.  На такій події були присутні майже всі артисти українського шоу-бізнесу, але винуватці дійства до останнього намагалися приховати це грандіозне свято.

Подейкували, що можливо це пов’язано з майбутнім поповненням в родині, але в героїв нашого матеріалу, поки немає власних дітей. Відповідно, Настя не виходила заміж вагітною, тому можна зробити висновок, що вони просто стомилися переховуватися від камер та своїх підписників і вирішили просто жити щасливо.

Зірки не розлучаються, а щиро кохають одне одного
Зірки не розлучаються, а щиро кохають одне одного

Популярне

Схожі статті

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.