Лілія Ребрик святкує 42-й день народження: ТОП-10 маловідомих фактів про акторку, які вас здивують

8 травня одна з найвідоміших українських акторок Лілія Ребрик святкує свій 42-й день народження. З цієї нагоди ми зібрали ТОП-10 фактів про іменинницю, які вас здивують.

Лілія Ребрик – одна з найвідоміших українських телеведучих та акторок. Лілія дуже талановита, харизматична та красива жінка, тож з легкістю завоювала любов публіки. На честь 42-річчя телеведучої ми зібрали про неї найцікавіші факти, які мало відомі публіці.

Лілія Ребрик – це сценічний псевдонім ведучої. Її справжнє ім’я – Ліліана Тодорюк. Псевдонім акторка взяла на початку своєї кар’єри. За словами Лілії, цей псевдонім швидко запам’ятався і сподобався публіці.

Лілія Ребрик досить тендітна. Її зріст – 165 см, а вага в середньому 57 кілограмів.

Акторка все дитинство і юність займалася художньою гімнастикою і являється майстром спорту з художньої гімнастики. Навіть зараз Лілія Ребрик може спокійно сісти на шпагат та показати вражаючі гімнастичні трюки.

Лілія Ребрик святкує 42-й день народження
Лілія Ребрик святкує 42-й день народження

Від природи Лілія Ребрик має русяве волосся, ближче до темного. Бути блондинкою їй порекомендували стилісти, щоб на телебаченні виглядати більш лірично. Образ блондинки сподобався не лише публіці, а й самій Ребрик, тож уже більше 20 років акторка фарбується у блонд.

Лілія Ребрик вільно володіє англійською, французькою, польською і румунською мовами.

Акторка закінчила музичну школу по класу фортепіано.

Лілія Ребрик святкує 42-й день народження
Лілія Ребрик святкує 42-й день народження

Батьки Ребрик хотіли аби вона була медиком і наполягали на цьому, коли дівчина була у старших класах. Втім, сама Лілія мріяла стати акторкою, тож батькам довелося підтримати доньку, яка вирішила вступати в університет театрального мистецтва.

Лілія Ребрик була ведучою прогнозу погоди на СТБ, але популярною стала лише після того, як стала ведучою проєкту “Танцюють всі”. Ведучою танцювального шоу Лілія була протягом 6 років. З 2017 року телеведуча почала працювати на телеканалі “Україна”.

У 2013 році Лілія Ребрик зі своїм чоловіком Андрієм Диким заснували танцювальну школу у Києві.

Лілія Ребрик показала розкішний будинок мрії, який придбала до війни
Як виглядає чоловік Лілії Ребрик

Лілія Ребрик любить грати у боулінг, обожнює підсніжники та білі троянди.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?