10 років коми: в якому стані сьогодні дочка 49-річної Юлії Висоцької і 85-річного Андрія Кончаловського

В цьому році буде 10 років з дня фатальної ДТП, в яку колись потрапило зіркове подружжя Юлія Висоцька та Андрій Кончаловських з дітьми. Вже 10 років їхня донька Маша знаходиться у стані медикаментозної коми.

Колись історія Маші Кончаловської сколихнула весь світ. 13-річна донька відомого російського режисера Андрія Кончаловського і акторки Юлії Висоцької постраждала в ДТП і була введена в стан медикаментозної коми. Вже 10 років зіркове подружжя мовчать про стан здоров’я їхньої доньки. Втім, в Мережу час від часу випливають новини про стан Маші від близького оточення зіркової сім’ї.

Андрій Кончаловський, Юлія Висоцька з дітьми: архівне фото

Так, відомо, що зараз дівчина знаходиться в приватній московській клініці. Її життя підтримують апарати. За чутками, декілька років назад дівчина приходила до тями і навіть впізнавала родичів. Втім, дуже швидко Марії стало гірше і лікарі були змушені знову ввести її в стан коми.

Варто відзначити, що після аварії Висоцька і Кончаловський прийняли рішення не коментувати те, що трапилось і не дали жодного коментаря журналістам з приводу стану здоров’я Маші. Саме тому, в Мережі почали ширитися різні чутки. Так, хтось допускає, що дівчинки вже може й не бути в живих. Втім, це виключено.

Не так давно Андрій Кончаловський в одному з інтерв’ю заявив, що мріє дожити до того дня, коли його донька знову буде здоровою.

Сім’я Кончаловських до ДТП

До слова, Марії Кончаловській пророкували велике майбутнє. Дівчинці не просто пощасливилось народитися в зірковій родині, вона ще й успадкувала від батьків акторський талант. Так, в ранньому віці Маша Кончаловська втигла знятися у двох кінокартинах свого батька-режисера. Крім того, публіка добре пам’ятає маленьку Машу в кулінарній програмі її мами “Їмо вдома”. Маша не боялася камери, була дуже харизматичною дівчинкою. Вона могла стати великою актрисою і перевершити своїх зіркових батьків, та доля вирішила інакше.

До слова, у Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського є ще одна спільна дитина – син Петро. Хлопцю зараз 19 років і він не пішов по стопах своїх батьків-актором. Зараз Петро Кончаловський навчається на архітектора.