Ксенія Мішина розповіла, як покинула 3-річного сина на маму заради кар’єри: “Було соромно перед родичами”

Ксенія Мішина пройшла непростий шлях від матері-одиначки до відомої акторки. Жінка могла не досягнути успіху, якби колись їй не допомогли батьки.

Ксенія Мішина – відома українська акторка, яка отримала шалену славу після участі в романтичному проєкті “Холостячка”. 33-річна Ксенія ніколи не була офіційно одруженою, але має 10-річного сина. Колись вагітність дівчини могла зруйнувати її кар’єру та все склалося інакше.

Нещодавно Ксенія Мішина у своєму Інстаграм-блозі вирішила поділитися історією власного життя і вперше розповіла про важкий шлях до акторства.

Так, Ксенія розповіла, що все життя мріяла стати актрисою. Після закінчення школи Мішина поїхала з рідного Севастополя в Київ, де вступила в театральний і зустріла кохану людину. Тоді дівчина була неймовірно щасливою, адже все в її житті йшло так, як вона цього хотіла. Через 1,5 роки Ксенія завагітніла, планувалось весілля, але батько дитини раптом почав вести себе агресивно і проявляти себе з жахливої сторони. Будучи вагітною, Ксенія розіравала ці стосунки.

Ксенія Мішина розповіла, як покинула 3-річного сина на маму заради кар'єри
Ксенія Мішина розповіла, як покинула 3-річного сина на маму заради кар’єри

Ксенія пригадує, як взяла академічну відпустку і поїхала з Києва у Севастополь до батьків. Тоді дівчина відчула сильне розчарування, адже була змушена їхати туди, звідки так далеко втікала, а мрії стати акторкою тепер здавалися все менш реальними.

Ксенія зізнається, що їй було соромно перед рідними та друзями через те, що вона тепер мати-одиначка.

Той факт, що я мати одиначка дуже мене засмучував. Було соромно перед родичами, друзями, близькими, адже я завжди позиціонувала себе як “вау-дівчинка” і не думала, що така ситуація могла трапитися у моєму житті

, – зізналася Ксенія.

Ксенія Мішина розповіла, як покинула 3-річного сина на маму заради кар'єри
Ксенія Мішина розповіла, як покинула 3-річного сина на маму заради кар’єри

Батьки Ксенії підтримали доньку у такий непростий період і допомагали виховувати хлопчика, коли він народився. Коли Платону було 3 роки мама Ксенії сказала, що буде сама виховувати онука, дозволивши відновити їй навчання на акторському в Києві.

Ксенія Мішина розповіла, як покинула 3-річного сина на маму заради кар'єри
Ксенія Мішина розповіла, як покинула 3-річного сина на маму заради кар’єри

Мішина зізнається, що дуже вдячна своїй мамі за це. Відчуваючи провину перед сином, дівчина поїхала в Київ, де продовжила начання і почала ходити на різні кастинги. Перші проби закінчувалися невдачами, дівчину ніхто не хотів брати в кіно. Та з часом вона отримала першу роль, потім другу, а потім її кар’єра стрімко почала розвиватися.

Коли Ксенія стала на ноги, вона забрала свого сина до себе в Київ. Зараз Мішина має дуже теплі і близькі стосунки з 10-річним Платоном і досі вдячна своїй мамі за те, що вона колись підтримала її і повірила в її талант.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.