Зірка “Сватів” Олександр Феклістов підтримав Україну: вибився з сірої маси своїх продажних колег

Російський актор відомого серіалу "Свати" підтримав Україну та звернувся у відеозверненні до громадян нашої країни. Ви будете здивовані, коли дізнаєтесь всі деталі.

Зірка легендарного серіалу “Свати” Олександр Феклістов вирішив не підтримувати своїх колег, які обрали позицію країни, що розв’язала повномасштабну війну. Він засудив дії росії та звернувся у відеозверненні до українців, він зазначив, що відчуває величезний сором за те, що відбувається.

Також він розповів, що росіянам намагалися затулити вуха та промити мозок, але вони розуміють, яке горе спіткало нашу країну.

Олександр Феклістов не став підтримувати режим своєї країни та записав відеозвернення до українців
Олександр Феклістов не став підтримувати режим своєї країни та записав відеозвернення до українців

Проте його колега Федір Добронравов, який знімався в Києві, підтримує дії, які московська влада розпочала проти нашої держави. Відомо, що актор навіть провідвідував російських солдатів, які лежали в шпиталі.

Він цікавився станом їх здоров’я та підтримував, наче рідних синів. Така позиція Добронравова почалася не 24 лютого, а ще набагато раніше, адже в 2017 році Служба безпеки України заборонила йому відвідувати нашу країну три роки. Він був частим гостем в окупованому Криму та відкрито робив антиукраїнські заяви.

Російський актор Федір Добронравов відвідував Крим та підтримує війну в Україні
Російський актор Федір Добронравов відвідував Крим та підтримує війну в Україні

Ще одна актриса знаменитого серіалу Анна Кошмал розповідала, що деякі колеги її підтримали та писали на початку вторгнення. Дівчина отримала повідомлення від Олександра Феклістова, який грав Сан Санича, а також Андрій Біркин, який був кіношним нареченим нашої Кошмал.

Анна Кошмал розповіла, хто з серіалу Свати підтримав її після 24 лютого
Анна Кошмал розповіла, хто з серіалу Свати підтримав її після 24 лютого

Більше ніхто не звернувся до тієї “дівчинки”, яка виросла з акторами на знімальному майданчику, хоча за період всіх зйомок, вони стали справжньою родиною, яка завжди підтримувала один одного, проте цього разу так не сталося.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.