Тіна Кароль назвала причину, чому її виступ на Євробаченні був провальним: “Це мій комплекс меншовартості”

Відома українська співачка пригадала свою участь у пісенному конкурсі Євробачення 2006 року. Знаменитість зізналась, що вона насправді соромиться свого виступу

Одна з найвідоміших українських співачок Тіна Кароль давно починала свою кар’єру. Знаменитість стала однією з перших артистів, які представляли Україну на Євробаченні. На конкурс зірка поїхала 2006 року й заспівала композицію “Show Me Your Love”. Втім, зізналась Тіна Кароль нещодавно, вона взагалі незадоволена своїм виступом. Причини знаменитість приховувати не стала й розповіла все, як є.

Тіна Кароль соромиться свого виступу на Євробаченні

Пригадала минуле знаменитість не просто так. Цьогоріч Тіну Кароль запросили виступити на Євробаченні, що відбувається від імені України, але в Ліверпулі. Зірка одразу відчула себе ніяково, оскільки зрозуміла, що їй доведеться знову співати стару пісню, яка їй не дуже подобається. Співачка зізналась, що перепитала в організаторів конкурсу, чи може обрати іншу композицію.

Тіна Кароль розповіла про своє ставлення до власного виступу на Євробаченні-2006
Тіна Кароль розповіла про своє ставлення до власного виступу на Євробаченні-2006

Хоч артистка й не розповіла, чому саме їй не подобається її старий виступ, знаменитість назвала таку думку своїм “комплексом меншовартості”. Крім того, Тіна Кароль пригадала й свою першу емоцію після того, як її запросили виступати на цьогорічному пісенному конкурсі.

“Я не те щоб не люблю цей виступ, а соромлюся, бо там такий гротеск… Це мій комплекс меншовартості”, – пригадала Тіна Кароль.

Тіна Кароль зізналась, що змінила пісню, з якою виступала колись на Євробаченні-2006
Тіна Кароль зізналась, що змінила пісню, з якою виступала колись на Євробаченні-2006

Коли організатори Євробачення-2023 заявили артистці, що вона не може виступати з іншою піснею, знаменитість вирішила внести певні зміни в композицію. Тіна Кароль зазначила, що додала нову “фішку” до своєї старої пісні та змінила аранжування. Втім, усіх секретів відома українська співачка розкривати не стала.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.