Оля Полякова розповіла, які подарунки отримала від чоловіка за народження доньок: Буряковський розщедрився

Відома українська співачка Оля Полякова вже 18 років знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Артистка не приховує, колись її коханий задарював її дороговартісними подарунками і коштовностями.

Українська співачка Оля Полякова і телеведуча Маша Єфросиніна мають спільний Ютуб-проєкт “Дорослі дівчата”. Там знаменитості говорять на особисті теми і розповідають про себе те, що ніколи б не розповіли в інтерв’ю. Наразі шоу є дуже популярним, адже публіці цікаво дивитися на зірок, які відверто говорять про особисте. Так, в крайньому випуску “Дорослих дівчат” Полякова і Єфросиніна обговорювали тему вагітності і пологів. І Оля, і Маша є двічі мамами, тож їм було що розповісти.

 Оля Полякова розповіла, які подарунки отримала від чоловіка за народження доньок
Оля Полякова розповіла, які подарунки отримала від чоловіка за народження доньок

Так, Полякова розповіла, що її чоловік-мільйонер Вадим Буряковський дуже хотів стати татом. Співачка зізнається, що дві її доньки не є запланованими. Та при цьому Оля підозрює, що лише вона не планувала вагітність, а її чоловік Вадим робив все, аби вона завагітніла. За словами Полякової, коли вона була вагітною, її чоловік догоджав їй у всьому і виконував будь-які її примхи. Крім того, Вадим з радістю був на пологах і хотів на власні очі бачити, як народжуються його діти.

Також Полякова похизувалася подарунками, які їй подарував чоловік за народження доньок. За словами Олі, за народження першої доньки чоловік їй подарував діаманти, а за народження другої – смарагди.

В мене є 5 карат за Машу і ізумруди за Алісу

, – похизувалася Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова вийшла заміж у 2004 році. Її обранцем став бізнесмен Вадим Буряковський, який старший за співачку на 15 років. Заради молодої Олі Вадим покинув свою першу дружину, а ось Полякову він покликав заміж, коли вона вже була вагітною.

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Оля Полякова розповіла, які подарунки отримала від чоловіка за народження доньок

Співачка не приховує, що стала популярною не без допомоги її чоловіка. Так, Буряковський вклав немаленьку суму грошей у свою дружину, аж поки вона не потрапила в український шоу-бізнес. Втім, зараз ситуація у їхній сім’ї змінилася. Вадим Буряковський втратив свій основний дохід і вже не являється мільйонером. Та зараз вже сама Оля Полякова гарно заробляє і взяла на себе основні обов’язки по утриманні сім’ї.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.