Псевдоніми українських зірок: всі думали, що Лілія Ребрик, Настя Каменських і Тіна Кароль – справжні імена

Знаменитості часто на початку кар'єри обирають для себе псевдоніми, які добре запам'ятовуються і звучать краще, ніж їхні реальні імена. В українському шоу-бізнесі теж багато тих, хто приховує своє реальне ім'я за псевдонімом.

На початку кар’єри більшість знаменитостей змушені обирати собі псевдонім. На цьому наполягають продюсери, адже ім’я зірки має звучати гармонійно і запам’ятовуватися публіці.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик святкує 42-й день народження
Яке справжнє ім’я Лілії Ребрик

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик від народження має інше ім’я. Насправді, зірку звати Ліліана Тодорюк. Свій сценічний псевдонім зірка вигадала ще на початку кар’єри. За словами Лілії, цей псевдонім сподобався і їй і глядачам.

Настя Каменських

В Мережу злили особисту переписку Насті Каменських, де вона обговорює Потапа
Яке справжнє ім’я Насті Каменських

Справжнє прізвище Насті Каменських – Жмур. Втім, це прізвище не дуже мелодійне, тож на початку кар’єри співачка вирішила змінити його. Настя не вигадувала нове прізвище, а взяла дівоче прізвище своєї мами. Так, співачка Настя Жмур стала Настею Каменських.

Тіна Кароль

Кароль соромиться свого виступу на Євробаченні-2006
Яке справжнє ім’я Тіни Кароль

Справжнє ім’я Тіни Кароль – Тетяна Ліберман. Втім, таке ім’я не підходило для будування музичної кар’єри. В одному з інтерв’ю співачка пригадала, як ще у юності співала під своїм справжнім іменем і чула не дуже приємні “компліменти”.

Я неодноразово чула: “Дивись, яка гарна жидівочка співає”

, – пригадує Кароль.

За словами співачки псевдонім “Тіна Кароль” з’явився на музичному конкурсі “Нова хвиля”, з якої колись і почалась її кар’єра. Так, вже перед виходом на сцену цей псевдонім придумала сама співачка разом зі своєю командою. Псевдонім відразу сподобався і запам’ятався публіці.

Цікаво, що артистка навіть змінила своє ім’я в паспорті на сценічне ім’я. Зараз по всіх документах вона не Таня Ліберман, а Тіна Кароль. Саме це рішення колись дуже допомогло співачці, адже коли вона припинила роботу зі своїм першим продюсером, вона мала право не змінювати своє сценічне ім’я.

До слова, якийсь час Кароль звинувачували в тому, що її псевдонім “вкрадений” у іншої артистки. Так, якщо прочитати слово “Тіна Кароль” задом наперед, то вийде майже “Ані Лорак”. Та сама співачка запевняє, що не надихалась псевдонімом Кароліни.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.