Питань стає все більше: Камалія показала, з ким полетіла в Пакистан після розлучення з Захуром

Українська співачка Камалія зізналася, що полетіла в Пакистан, на батьківщину свого колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура. Зірка відправилась туди не одна.

Нещодавно українська співачка Камалія оголосила, що після 20 років у шлюбі розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром. Новина викликала широкий резонанс, тому що ця пара вважалась однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі. Всі думали, що Камалія витягла щасливий білет, ставши дружиною мільярдера, який не шкодував ніяких грошей на кохану.

Камалія показала, з ким полетіла в Пакистан після розлучення з Захуром

Однак після початку повномасштабного вторгнення все змінилось. В 2022 році співачка разом з сім’єю поїхала з Києва в Лондон, де у старшої дочки Захура є власний будинок. Вони там прожили всі разом декілька місяців, однак не душа в душу. Виявилось, що у Камалії не склалися відносини з падчеркою. Артистка публічно і непублічно з негативом відгукується про росіян, а перша дружина Захура, тобто мама падчерки Камалії, росіянка.

На цьому грунті в родині почались конфлікти, чоловік зірки став на сторону доньки, що дуже образило Камалію. Вони намагались подолати проблеми і врятувати шлюб, але нічого не вийшло, тому пара вирішила розлучитись.

Співачка запевняє, що вони залишаються добрими і близькими друзями, адже у них є спільні діти, Арабелла і Мірабелла. Крім того, після заяви про розлучення Камалія постійно з’являється на публіці з екс-чоловіком.

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі знаменитість повідомила про свою поїздку в Пакистан, в яку відправилась із Захуром. Як вона заявила, у них на меті виконання дуже важливих завдань, а між робочими справами вона планує зняти кліп на пісню спільно з пакистанським співаком Сахіром Алі Бхагга. Камалія попросила побажати їм удачі.

Камалія показала, з ким полетіла в Пакистан після розлучення з Захуром

В наступній публікації вона вже з’явилась в літаку і знову звернулась до підписників з проханням про вдачу.

Камалія показала, з ким полетіла в Пакистан після розлучення з Захуром

Прихильники сподіваються, що екс-подружжя возз’єднається і що ці спільні поїздки не суто робочі.