Близький друг Данилка пригадав його найперший виступ в легендарному образі Вєрки Сердючки: “Геніальна жінка”

Вже багато років відомий український музикант Андрій Данилко виступає в образі запальної Вєрки Сердючки. Продюсер знаменитості пригадав, коли вперше побачив виступ артиста

Відомий український музикант і шоумен Андрій Данилко давно підкорив публіку своїм легендарним образом запальної Вєрки Сердючки. Вперше знаменитість виступив у цьому образі багато років тому, втім актуальності задум артиста не втрачає й до сьогодні. Данилко виступає по всьому світу, збираючи великі зали шанувальників, та представляє Україну на міжнародній арені.

Продюсер Юрій Нікітін нещодавно пригадав один із перших виступів Андрія Данилка. Знаменитість розповів, що спершу навіть і подумати не міг, що на сцені співає не жінка, а чоловік – так добре артист замаскувався. Втім, Нікітін одразу усвідомив, що дивиться на музиканта, який невдовзі стане справжньою легендою.

Андрій Данилко ще на початку 1990-х років почав виступати в образі Вєрки Сердючки
Андрій Данилко ще на початку 1990-х років почав виступати в образі Вєрки Сердючки

У новому інтерв’ю для Ростислава Калацинського Юрій Нікітін пригадав, що не одразу усвідомив, наскільки розумним виявився задум його колеги й у майбутньому друга. Тоді продюсер побачив яскраву “жіночку” на сцені, але навіть не підозрював, що зовсім скоро ця запальна леді стане найвідомішою артисткою України.

“Але масштаб генія я зрозумів тільки тоді, коли познайомився з Андрієм. Таких людей, як він, у світі більше немає. Він єдиний і неповторний. Я прагну, щоб якнайбільше [людей] у світі про нього знали”, – висловився про Андрія Данилка в інтерв’ю Юрій Нікітін.

Юрій Нікітін висловився про один із найперших виступів Андрія Данилка в образі Вєрки Сердючки
Юрій Нікітін висловився про один із найперших виступів Андрія Данилка в образі Вєрки Сердючки

Нагадаємо, що відомий український артист вигадав Вєрку Сердючку ще на початку 1990-х років. 1993 знаменитість вперше вийшов на сцені в готовому образі провідниці та підкорив сцену “Гуморини” в Полтаві. Тоді ж разом із ним виступила мама Сердючки, яку вже багато років незмінно грає Інна Білоконь.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.