Каменських влаштувала вечірку вдома без Потапа: приїхала навіть мама співачки, але свого зятя не побачила

Відома українська співачка Настя Каменських нещодавно поділилась фотографіями, зробленими на вечірці. Зірка запросила додому своїх колег і навіть маму, втім Потапа поруч з артисткою не було

Нещодавно відома українська співачка Настя Каменських завершила свій новий тур. Знаменитість виступала в різних містах України та тепер повернулась до столиці. Схоже, з цього приводу артистка вирішила влаштувати святкування, куди запросила своїх колег, членів команди, яка гастролювала з нею, та маму, яка нещодавно повернулась з-за кордону. Фотографіями з вечірки зірка поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Вечірка відбулась у двоповерховому маєтку Насті Каменської та її чоловіка Олексія Потапенка. Знаменитість красиво облаштувала подвір’я, запалила свічки та приготувала смачні закуски. У своєму блозі співачка опублікувала милі фотографії з друзями та найближчими людьми. Крім того, вперше за дуже довгий час Каменських показала кадр зі своєю мамою Лідією Петрівною.

Настя Каменських зачарувала мережу знімком з мамою, яка нещодавно повернулась з-за кордону
Каменських опублікувала на своїй сторінці кадри з вечірки, яку влаштувала вдома під Києвом

До слова, на вечірку знаменитість запросила багатьох людей, втім найголовнішого там не було – чоловік артистки ні на одній фотографії не засвітився. Нині мережею гуляють чутки, ніби Олексія Потапенка насправді й немає в Україні. Зокрема, про це раніше розповідав зірковий пліткар, блогер Богдан Беспалов.

Тоді він зазначив, що Потап знявся в новому сезоні “Голосу країни” та вирішив, що більше йому в країні робити немає чого. Втім, чутки не підтверджують, але й не спростовують – ні сам шоумен, ні його дружина, ні хтось інший з їхнього близького оточення. Хай там як, Потап і сам останнім часом рідко виходить на зв’язок зі своєю авдиторією.

Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці кадри з вечірки, влаштованої вдома
Артистка влаштувала для своїх друзів вишуканий прийом на подвір’ї свого маєтку