Світлана Тарабарова розсекретила, як звати її новонароджену доньку: красиве ім’я з грецьким походженням

Нещодавно відома українська співачка Світлана Тарабарова втретє народила. Знаменитість деякий час не називала імені своєї молодшої доньки, втім тепер розкрила всі карти

Відома українська співачка не планувала з чоловіком народження третьої дитини під час повномасштабної війни. Втім, доля часто вирішує за нас. Минулого року знаменитість повідомила шанувальникам чудові новини – виявляється, вона чекала на народження дитя. У квітні цьогоріч зірка української естради стала мамою.

У приватному пологовому будинку Світлана Тарабарова народила донечку. 19 квітня знаменитість повідомила фанатам, що стала мамою втретє, а шанувальники співачки особливо зраділи, адже народження дівчинки у часи війни – завжди чудовий знак. Артистка деякий час тримала ім’я своєї молодшої дитини в секреті, втім тепер вирішила нарешті розповісти підписникам.

Світлана Тарабарова у квітні 2023 року втретє стала мамою й народила молодшу доньку
Світлана Тарабарова у квітні 2023 року втретє стала мамою й народила молодшу доньку

На особистій сторінці відомої української співачки в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис. В яскравому та сонячному відео знаменитість позувала на руках зі своєю маленькою донькою, якій на днях виповниться місяць. На тлі грала популярна пісня гурту “БумБокс”, в якій йдеться про чарівну дівчину, на ім’я Поліна.

Таким незвичайним чином Світлана Тарабарова вирішила повідомити шанувальникам ім’я своєї новонародженої дитини. Знаменитість пританцьовувала, тримаючи маля на руках, а на обличчі зірки сяяла яскрава усмішка. Артистка виглядає неймовірно щасливою. В описі до нового допису зірка поцікавилась у фанатів, чи вгадали вони ім’я.

Чимало шанувальників у коментарях до публікації Світлани Тарабарової зазначили, що вони гадали, що ім’я буде дещо іншим. Втім, найуважніші прихильники зізнались, що давно зрозуміли – в родині народилась саме Поліна. Річ у тім, що раніше підписники побачили у блозі співачки напис на стіні, на якому було ім’я дівчинки.

До слова, ім’я Поліна має грецьке походження – свій початок воно бере від імені Аполлінарія, яке є похідною імені давньогрецького бога Аполлона, та означає “сонячна”.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.