Світлана Тарабарова розсекретила, як звати її новонароджену доньку: красиве ім’я з грецьким походженням

Нещодавно відома українська співачка Світлана Тарабарова втретє народила. Знаменитість деякий час не називала імені своєї молодшої доньки, втім тепер розкрила всі карти

Відома українська співачка не планувала з чоловіком народження третьої дитини під час повномасштабної війни. Втім, доля часто вирішує за нас. Минулого року знаменитість повідомила шанувальникам чудові новини – виявляється, вона чекала на народження дитя. У квітні цьогоріч зірка української естради стала мамою.

У приватному пологовому будинку Світлана Тарабарова народила донечку. 19 квітня знаменитість повідомила фанатам, що стала мамою втретє, а шанувальники співачки особливо зраділи, адже народження дівчинки у часи війни – завжди чудовий знак. Артистка деякий час тримала ім’я своєї молодшої дитини в секреті, втім тепер вирішила нарешті розповісти підписникам.

Світлана Тарабарова у квітні 2023 року втретє стала мамою й народила молодшу доньку

На особистій сторінці відомої української співачки в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис. В яскравому та сонячному відео знаменитість позувала на руках зі своєю маленькою донькою, якій на днях виповниться місяць. На тлі грала популярна пісня гурту “БумБокс”, в якій йдеться про чарівну дівчину, на ім’я Поліна.

Таким незвичайним чином Світлана Тарабарова вирішила повідомити шанувальникам ім’я своєї новонародженої дитини. Знаменитість пританцьовувала, тримаючи маля на руках, а на обличчі зірки сяяла яскрава усмішка. Артистка виглядає неймовірно щасливою. В описі до нового допису зірка поцікавилась у фанатів, чи вгадали вони ім’я.

Чимало шанувальників у коментарях до публікації Світлани Тарабарової зазначили, що вони гадали, що ім’я буде дещо іншим. Втім, найуважніші прихильники зізнались, що давно зрозуміли – в родині народилась саме Поліна. Річ у тім, що раніше підписники побачили у блозі співачки напис на стіні, на якому було ім’я дівчинки.

До слова, ім’я Поліна має грецьке походження – свій початок воно бере від імені Аполлінарія, яке є похідною імені давньогрецького бога Аполлона, та означає “сонячна”.