facebook

“Я йду з МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво вразив прихильників заявою і показав, хто замінить його на проєкті

Ектор Хіменес-Браво – найвідоміший український кулінар колумбійського походження. Вже багато років він являється незмінним суддею шоу "МастерШеф".

Ектор-Хіменес Браво родом із далекої Колумбії та своїм другим домом він вважає Україну. Саме тут Ектор хоче прожити свою старість і він не поїхав з країни навіть після початку повномасштабної війни. Ба більше, Ектор активно волонтерить і допомагає українцям, які цього потребують.

Варто відзначити, що Ектор отримав українське громадянство і є повноправним жителем нашої держави. А все починалося у 2009 році, коли Ектор отримав пропозицію від крупної міжнародної компанії розробити концепцію ресторанів, які планували відкривати у Києві. Після цього проєкту Ектор отримав і інші пропозиції від престижних київських готелів  і розробляв концепцію для їхньої кухні.

У 2011 році на телеканалі СТБ виходить перший сезон кулінарного шоу “МастерШеф”, де Ектор Хіменес-Браво стає суддею. Колумбійський кулінар так сподобався українській аудиторії, що він став незмінним суддею всіх випусків “МастерШеф” з 2011 по 2022 роки. І поки інші судді змінювали один одного, Ектор ніколи не покидав проєкт і був його головною родзинкою.

Ектор Хіменес-Браво чесно розповів, кого кохає
Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф

За допомогою саме цього кулінарного проєкту Ектор здобув славу та всенародну українську любов.

Втім, нещодавно Ектор приголопшив прихильників гучною заявою. У своїх Інстаграм-сторіс чоловік написав:

Більше не можу це приховувати. Я йду з Мастер Шеф…

Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф

Та виявилось, що кулінар просто жартує. Вже у наступній сторіс чоловік показав, хто ніби-то його замінить. На знімку песик Ектора сидів на суддівському стільці і суворо дивився.

Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф

Як вам новий суддя?

, – жартома запитав Ектор.

Так, Ектор Хіменес-Браво просто вирішив пожартувати зі своїми прихильниками. Насправді, йти з кулінарного проєкту він не збирається.

До слова, Ектор в Україні займається не лише зйомками “МастерШеф”. Чоловік має ще 2 власних ресторани високої кухні у Києві і кондитерську з авторськими рецептами.

Цікаво, що Ектор вже встиг обзавестись власною нерухомістю в Україні. Так, кулінар має власний будинок в Ірпені, що на Київщині. Саме там він і живе.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.