“Я йду з МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво вразив прихильників заявою і показав, хто замінить його на проєкті

Ектор Хіменес-Браво – найвідоміший український кулінар колумбійського походження. Вже багато років він являється незмінним суддею шоу "МастерШеф".

Ектор-Хіменес Браво родом із далекої Колумбії та своїм другим домом він вважає Україну. Саме тут Ектор хоче прожити свою старість і він не поїхав з країни навіть після початку повномасштабної війни. Ба більше, Ектор активно волонтерить і допомагає українцям, які цього потребують.

Варто відзначити, що Ектор отримав українське громадянство і є повноправним жителем нашої держави. А все починалося у 2009 році, коли Ектор отримав пропозицію від крупної міжнародної компанії розробити концепцію ресторанів, які планували відкривати у Києві. Після цього проєкту Ектор отримав і інші пропозиції від престижних київських готелів  і розробляв концепцію для їхньої кухні.

У 2011 році на телеканалі СТБ виходить перший сезон кулінарного шоу “МастерШеф”, де Ектор Хіменес-Браво стає суддею. Колумбійський кулінар так сподобався українській аудиторії, що він став незмінним суддею всіх випусків “МастерШеф” з 2011 по 2022 роки. І поки інші судді змінювали один одного, Ектор ніколи не покидав проєкт і був його головною родзинкою.

Ектор Хіменес-Браво чесно розповів, кого кохає
Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф

За допомогою саме цього кулінарного проєкту Ектор здобув славу та всенародну українську любов.

Втім, нещодавно Ектор приголопшив прихильників гучною заявою. У своїх Інстаграм-сторіс чоловік написав:

Більше не можу це приховувати. Я йду з Мастер Шеф…

Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф

Та виявилось, що кулінар просто жартує. Вже у наступній сторіс чоловік показав, хто ніби-то його замінить. На знімку песик Ектора сидів на суддівському стільці і суворо дивився.

Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво заявив, що покидає шоу МастерШеф

Як вам новий суддя?

, – жартома запитав Ектор.

Так, Ектор Хіменес-Браво просто вирішив пожартувати зі своїми прихильниками. Насправді, йти з кулінарного проєкту він не збирається.

До слова, Ектор в Україні займається не лише зйомками “МастерШеф”. Чоловік має ще 2 власних ресторани високої кухні у Києві і кондитерську з авторськими рецептами.

Цікаво, що Ектор вже встиг обзавестись власною нерухомістю в Україні. Так, кулінар має власний будинок в Ірпені, що на Київщині. Саме там він і живе.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.