Як змінилося життя переможниці “Євробачення” Руслани Лижичко? “Програла” Тіні Кароль і Сердючці з кінцями

Руслана стала першою українською співачкою, яка здобула перемогу на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення". Як ця перемога змінила її життя – далі в матеріалі.

Приголомшливий виступ Руслани на “Євробаченні” у 2004 році пам’ятають не лише українці, а уся Європа. Запальні танці, трембіти і неймовірна енергетика артистки – саме це зачепило глядачів по всьому світу. Руслану називали “жінкою-воїном”, “амазонкою” та всі танцювали під її “Дикі танці”.

Як виглядала Руслана на Євробаченні
Як змінилося життя переможниці Євробачення Руслани Лижичко

Ця перемога стала першою для України на “Євробаченні” і вивела нашу країну на інший рівень.

Як змінилося життя Руслани після перемоги на “Євробаченні”

Життя Руслани після перемоги на пісенному конкурсі дійсно змінилося, адже вона стала відомою не лише в Україні, а й практично по всьому світу. Після приголомшливої перемоги тодішній президент України Леонід Кучма присвоїв співачці звання народної артистки.

Та перемога на “Євробаченні” не стала для Руслани запорукою успіху. Після 2044 року вона брала участь у фестивалях, випускала пісні, але вони не ставали такими популярними, як “Дикі танці”. З 2013 року у кар’єрі співачки почалося тривале затишшя, лише у 2020 році вийшов міні-альбом “Ми вітер”.

Як змінилося життя переможниці Євробачення Руслани Лижичко
Як змінилося життя переможниці Євробачення Руслани Лижичко

У цьому році пісенний конкурс “Євробачення” проходив у Великій Британії від імені України, яка у 2022 році отримала перемогу. Організатори шоу запросили виступити на Євробаченні багато українських зірок, які раніше були учасниками пісенного конкурсу. Так, на сцені “Євробачення” з’явилася Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Джамала, гурт Go-A та Kalush. А у півфіналах Євробачення виступали співачка Альоша та Марія Яремчук. А ось першу переможницю “Євробачення” від України Руслану Лижичко організатори шоу не запросили. Це викликало обурення як у прихильників співачки, так і у самої Руслани.

Вона зробила допис у соціальній мережі, щодо цієї ситуації, де сказала, що не буде публічно коментувати те, що відбулося. При цьому Руслана додала, що вона ні на що не впливає і не приймає рішення, тож в цій ситуації вона є безсильною. Втім, Руслана все ж приїхала в Ліверпуль і стала глядачкою музичного конкурсу.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.