Продюсер Ігор Кондратюк розповів, за що Олег Винник подав на нього в суд: “Мені б присудили батрачити”

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк пригадав історію з минулого. Знаменитість розповів, як Олег Винник колись подав на нього в суд

За свою довгу кар’єру відомий український продюсер співпрацював з неймовірною кількістю зірок. Однією зі знаменитостей, які поповнили список, став співак Олег Винник. У нещодавньому інтерв’ю Ігор Кондратюк розповів історію, яка сталась багато років тому й через яку відомий артист ледве не засудив продюсера.

На YouTube-каналі Stand Up Battle Club нещодавно опублікували інтерв’ю з продюсером Ігорем Кондратюком, в якому він пригадав історію часів “Шансу”. Коли знаменитість працював над цим проєктом, до нього прийшов “молодий русявий хлопчик”, якого продюсер прийняв за Олега Винника. Тоді юний артист захотів стати учасником “Шансу”.

Ігор Кондратюк пригадав, чому Олег Винник подав на нього в суд
Ігор Кондратюк пригадав, чому Олег Винник подав на нього в суд

Продюсер пояснив молодому артисту, що потрапити на “Шанс” не так просто – спершу потрібно пройти “Караоке на Майдані”. За спогадами Ігоря Кондратюка, тоді юнак назвав своє ім’я “нібито Олег Винник” і віддав касету із записами власних виступів. У студії Stand Up Battle Club Кондратюк пояснив, чому вирішив, що до нього підійшов саме головний вовк України. Тоді юний співак заявив, що він співає у Німеччині, як і було з Винником.

Пізніше продюсер розповів цю історію в одному з випусків “Караоке на Майдані”. Ба більше, Кондратюк заявив, що попросив написати Винника пісню “Щастя”, а лише потім сказав, аби молодий співак приходив на шоу. Коли в ефірі пролунала зазначена історія, з продюсером зв’язався адвокат артиста та повідомив, що на нього подали в суд за наклеп. Ігор Кондратюк швидко усвідомив, що це був піар-хід, адже якраз тоді Винник почав давати перші концерти в Україні.

Кондратюк пригадав неприємну ситуацію, пов'язану з Винником
Кондратюк пригадав неприємну ситуацію, пов’язану з Винником

Тоді Ігор Кондратюк повідомив адвокату Олега Винника, що знайшов диск із виступами артиста, який той віддав продюсеру раніше.

“Але брехня полягала в тому, що диск я не знайшов. І якби я прийшов у суд, то мені б ще присудили батрачити на Олега Винника”, – розповів продюсер.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.