Володимир Остапчук розповів, чим 22-річна дружина краща за двох попередніх: “З’їхалися на другий день”

Двічі розлучений Володимир Остапчук розповів, чим його зачепила 22-річна Катерина Полтавська, з якою він зараз будує стосунки. Чоловік зізнався, що з'їхався з юною красунею на другий день після знайомства.

Володимир Остапчук у свої 38 років встиг отримати славу справжнього Казанови. Чоловік вже двічі розлучився і тепер будує стосунки з зовсім юною дівчиною, яка молодша від нього на 16 років. Ба більше, закохані вже неодноразово натякали на те, що вони офіційно побралися, а Катя Полтавська почала носити каблучку на безіменному пальці правої руки.

І хоч Остапчук почав жити з Катею, не встигнувши ще розлучитися з попередньою дружиною, лише нещодавно він перестав приховувати свої нові стосунки. Тепер чоловік з задоволенням публікує романтичні знімки з коханою і показує моменти з їхнього спільного життя.

Володимир Остапчук поїхав у Канаду, де живе його перша дружина Олена Войченко і діти
Володимир Остапчук з третьою дружиною

Нещодавно Остапчук відповідав на питання своїх підписників в Інстаграм і розповів, що саме йому подобається у Полтавській. Так, телеведучий зауважив, що йому подобається щирість, відповідальність, відданість, сімейність, тактильність, легкість у ставленні до проблем, вміння підтримати, спокійність та почуття гумору.

Володимир Остапчук розповів, чим 22-річна дружина краща за двох попередніх
Володимир Остапчук розповів, чим 22-річна дружина краща за двох попередніх

Також Остапчук розповів, як познайомився з дівчиною.

Написав в інсті, зустрілись, а на другій зустрічі з’їхалися – потім вже й познайомилися

, – розповів Володимир.

Володимир Остапчук розповів, чим 22-річна дружина краща за двох попередніх
Володимир Остапчук розповів, чим 22-річна дружина краща за двох попередніх

Чоловік не пожартував, Катя раніше теж розповідала, що вже на другій зустрічі переїхала до Остапчука.

Закохані зізнаються, що відчувають різницю у віці, але це не заважає їм будувати стосунки.

Варто відзначити, що в Мережі говорять, що саме Катя Полтавська стала причиною розлучення Остапчука з його другою дружиною Христиною Горняк. Вони були в шлюбі майже 2 роки і розлучилися восени 2022 року. При цьому Горняк і Остапчук домовилися не коментувати причину їхнього розлучення, тож публіці доводиться лише здогадуватися. Та той факт, що Катя Полтавська з’явилася в житті Остапчука саме в період розлучення наштовхує на думку, що саме вона і спровокувала те розлучення.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.