Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської? Пішла від Ектора і Ярославського заради іншого

Ліза Глінська – переможниця другого сезону відомого кулінарного проєкту МастерШеф. Жінка стала однією з найуспішніших фіналістів шоу. Як МастерШеф змінив життя Лізи Глінської – далі в матеріалі.

МастерШеф – одне з найбільш відомих і рейтингових проєктів на телеканалі СТБ. Кулінарне шоу не лише збирає мільйони глядачів перед екранами, а й змінює долі звичайних людей, які дуже люблять готувати.

Переможці цього шоу отримують унікальну можливість навчатися в одній з найпрестижніших кулінарних шкіл світу – Le Cordon Bleu у Парижі. А також отримують грошовий приз, який стає гарним стартом для початку нового життя поза проєктом.

Ліза Глінська стала переможницею другого сезону МастерШеф. Її сильна сторона – кондитерство. Тож після закінчення шоу, а також після закінчення навчання в Le Cordon Bleu у Парижі жінка почала розвиватися саме у цій сфері. Так, Ліза Глінська заснувала власну школу кондитерського мистецтва, де й сама дає майстер-класи учням і показує, як робити кулінарні шедеври на кухні. Крім того, Ліза випустила декілька авторських книг з рецептами і регулярно з’являється у різноманітних шоу в якості кулінарного експерта. Зокрема у 2019 і 2020-х роках Ліза Глінська була суддею й на МастерШеф, де стала поряд з Ектором Хіменесом-Браво і Володимиром Ярославським.

Ліза Глінська про закулісся «МастерШеф»
Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської

До слова, Лізі Глінській довгий час не таланило в особистому житті. Вперше вона вийшла заміж у досить юному віці, але цей шлюб розпався, коли подружжя зіткнулися з серйозним випробуванням. При пологах у Глінської померла дитина. Цю кризу подружжя не змогли пережити і згодом розлучилися. Довгий час Глінська була самотньою, аж поки на початку 2022 року не заявила, що виходить заміж.

Чоловіком Глінської являється бізнесмен Максим Большаков. Вони багато років дружили, аж поки їхня дружба не переросла у щось більше. На початку лютого 2022 року чоловік зробив пропозицію руки і серця Лізі і вона погодилася. Незважаючи на те, що почалася повномасштабна війна в Україні, закохані все ж одружилися у травні 2022 року, як і планували. Вони не робили гучне весілля, а просто розписалися у місцевому РАЦСі у вишиванках.

Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської
Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.