10 років коми: 49-річна Юлія Висоцька залишила в росії дочку від 85-річного Кончаловського та втекла за кордон

Російська актриса і телеведуча Юлія Висоцька несподівано для своїх фанатів засвітилась в аеропорту, однак вона була там сама. Ймовірно, зірка покинула країну без сім'ї.

Дружина Андрія Кончаловського посідає особливе місце в російському шоу-бізнесі. Юлія Висоцька весь час присвячує театру, зйомкам у кіно та роботі над власним кулінарним проектом, який нещодавно став приводом для насмішок з зірки.

Несподівано користувачі Мережі з’ясували, що Юлія нібито роками дурила глядачів. 20 років тому Висоцька вийшла в телевізійний ефір із авторським кулінарним шоу, моментально підкупивши публіку власним спілкуванням. Минав час, аудиторія росла, вона почала випускати тематичні книги і навіть кухонне приладдя. Лише зараз публіка усвідомила, що Юлія завжди готувала не так чудово, як хотіла це показати.

Наполеон від Юлії Висоцької
49-річна Юлія Висоцька залишила в росії дочку від 85-річного Кончаловського та втекла за кордон

Одна хвилина зібрала ТОП-5 провальних рецептів Висоцької, які викликали потік глузувань. Сама дружина Кончаловського на провокаційну тему не реагувала і навпаки стала публікувати ще більше рецептів в особистому блозі. А тепер Юлія вирішила зірватися з місця. Актриса засвітилася в аеропорту, залишивши чоловіка, сина і доньку, яка вже 10 років у комі, в росії.

От так беру себе за волосся і тягну. Не завжди виходить опинитися там, де хочеться, але завжди виходить зрушити з місця і рвонути

, – написала Висоцька

49-річна Юлія Висоцька залишила в росії дочку від 85-річного Кончаловського та втекла за кордон
49-річна Юлія Висоцька залишила в росії дочку від 85-річного Кончаловського та втекла за кордон

Нагадаємо, Юлія Висоцька стала дружиною Андрія Кончаловського у 1999 році. Їй на той момент було 23 роки, а йому 59, однак різниця у віці не злякала пару. В шлюбі у подружжя народилось двоє дітей – дівчинка Маша і син Петро.

Дочка Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського забрала всю славу свого брата
49-річна Юлія Висоцька залишила в росії дочку від 85-річного Кончаловського та втекла за кордон

В 2013 році сімейну ідилію зруйнувала трагедія – в результаті ДТП Маша Кончаловська отримала серйозну травму голови та вже 10 років перебуває у стані коми. Зіркові батьки не коментують стан спадкоємиці. За чутками, вона знаходиться в приватній клініці на апарата життєзабезпечення, однак вже багато років дівчинку ніхто не бачив.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.