Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової Кривошапко вже не чекає на поповнення: нова дружина взяла на руки малюка

Відомий український співак і блогер Олександр Кривошапко щасливо одружений з коханою дівчиною. Зіркова обраниця показала їхнє спільне маля

У вересні минулого року відомий український співак і блогер Олександр Кривошапко одружився втретє. Обраницею знаменитості стала його дівчина Марія, з якою серйозні стосунки чоловік почав лише після початку повномасштабної війни. Втім, такі важкі часи лише загартували почуття людей та перевірили їх на міцність. Тепер зіркова пара живе разом в офіційному шлюбі.

З дітьми знаменитості поки не спішать. Олександр Кривошапко не часто розповідає про своє особисте життя й рідко ділиться романтичними подробицями. Втім, його дружина Марія нещодавно засвітила їхню спільну дитину. Щоправда, “первістком” закоханих виявився собака. Хай там як, але навіть такий крок є доволі серйозним.

На своїй сторінці кохана дружина Олександра Кривошапко розмістила свіжу фотографію, на якій позувала разом із песиком. Знаменитість обережно тримала собаку та дивилась на нього крізь окуляри від сонця. Слід зазначити, що зіркова пара завела собі породистого песика, який дуже красиво виглядає.

Дружина Олександра Кривошапко показала їхнього спільного собаку, якого вони завели в шлюбі
Дружина Олександра Кривошапко показала їхнього спільного собаку, якого вони завели в шлюбі

Нагадаємо, що відомий український співак прославився, зокрема, після шлюбу з Тетяною Денисовою. Нині вона не користується популярністю серед української авдиторії, адже ніяк не висловлювалась про війну та переїхала жити до росії. Хай там як, але після розлучення з першою дружиною особисте життя Кривошапко склалось чудово.

Слід нагадати, що в артиста вже є дитина. Донька Аліса з’явилась на світ у другому шлюбі Олександра Кривошапко. Тоді він перебував у стосунках із моделлю та актрисою Марина Кінські. Знаменитість народила дівчинку у серпні 2017 року.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.