Хто мати дітей Кіркорова та як вона виглядає: фото цієї жінки відкидає будь-які сумніви

Філіп Кіркоров після розлучення з Аллою Пугачовою більше так і не одружився, однак батьком став. На його щастя, він дожив до прогресу і можливостей сурогатного материнства.

У 2011 році Філіп Кіркоров вперше відчув радість батьківства. В американській клініці на світ з’явилася його дочка Алла-Вікторія. А через 7 місяців там же народився й син – Мартін-Крістін. Ця подія викликала бурхливі обговорення – хто ж матір дітей Кіркорова. Ще до їх появи на світ поп-король обмовився, що знайшов ідеальну кандидатуру на роль мами своїх спадкоємців, однак після він зробив лише одну офіційну заяву, сказавши, що доньку та сина народила сурогатна мати.

У пошуках інформації журналісти уважно спостерігали за життям зіркового сімейства та помітили, що Філіп з дітьми багато часу проводять у компанії жінки на ім’я Наталія Єфремова. Вперше папараці помітили її на хрестинах Алли-Вікторії, однак тоді вона приховала обличчя за темними окулярами. Наталія стала хрещеною мамою, а телеведучий Андрій Малахов –хрещеним татом. Згодом публіка почала обговорювати явну зовнішню схожість між жінкою та малюками.

Хто мати дітей Кіркорова та як вона виглядає

Наталія Єфремова познайомилася з Філіпом Кіркоровим на роботі в одному з модних бутиків російської столиці. Артист відвідував бутик в пошуках трендових новинок. Поступово ділові зустрічі переросли у дружбу, яка триває вже понад 10 років. Відомо, що Наталя була одружена, від першого шлюбу вона має дорослого сина Єгора.

Після народження Алли-Вікторії та Мартіна-Крістіна Єфремова взяла на себе не лише обов’язки хрещеної, а й виховательки дітей. Подейкують, вона живе у маєтку співака, а дітлахи ростуть у повноцінній сім’ї, не обділені материнською ласкою.

Хто мати дітей Кіркорова та як вона виглядає

У пресі Єфремову наполегливо продовжують називати біологічною мамою нащадків Кіркорова. Деякі шанувальники вважають, що жінка дуже схожа на покійну матір Філіппа, яку той обожнював. Це породило чутки, що саме тому знаменитий чоловік вибрав Наталію як ту, хто гідна народити йому довгоочікуваних дітей. Більше цікавого про це у відео на нашому YouTube-каналі: