Головна красуня “МастерШеф” Тетяна Літвінова показала свого 24-річного сина: живе не в Україні, а в Австрії

Екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова показала дорослого сина, який живе в Австрії. Хлопцю вже 24 роки і зірковій мамі є, чим пишатися.

Тетяна Литвинова полюбилася глядачам “МастерШеф” своєю жіночністю та витонченістю, окрім, звісно, її кулінарних знань і таланту. Що ж до особистого життя зірки СТБ, то там не все так безхмарно.

Вперше Тетяна Литвинова вийшла заміж після закінчення університету і народила свого єдиного сина Володимира. Однак у 2008 році пара розлучилася. Пізніше вона зустріла другого чоловіка, бізнесмена Ярослава Труханова.

Колишній чоловік судді МастерШеф Тетяни Літвінової
Колишній чоловік судді МастерШеф Тетяни Літвінової

Екс-суддя “МастерШеф” ніколи не транслювала деталей особистого життя на публіці. Виключенням став 2021 рік – розлучення з коханим після 9 років разом. Тетяна не розкрила причину розставання, проте зауважила, що ніхто в цьому не винен і вони залишилися добрими друзями, приймаючи рішення про розірвання шлюбу з важким серцем.

Спільних з Ярославом дітей у Литвинової не народилося, тому її син Володимир залишився єдиною дитиною для зірки.

Вова народився у 1999 році і зараз живе у Відні. Хлопець виїхав до Австрії не через повномасштабне вторгнення, він поїхав набагато раніше на навчання.

Тетяна Літвінова показала свого 24-річного сина, який живе в Австрії
Тетяна Літвінова показала свого 24-річного сина, який живе в Австрії

Нещодавно Тетяна Литвинова неочікувано порадувала шанувальників світлиною з сином. Це вона зробила на його день народження. І хоча Володимир вже дорослий чоловік, зірка СТБ зауважила, що для неї він назавжди маленький хлопчик, який в будь-яку мить може розраховувати на мамину підтримку і прийняття. Цікаво, що Тетяна відмітила: “Мама і тато завжди поряд”. Вочевидь, зі своїм колишнім чоловіком Литвинова залишилась у добрих стосунках і дозволила йому брати участь у вихованні сина.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.