Були подружками, стали суперницями: як Надя Дорофєєва і Даша Кацуріна боролися за чоловіків одна одної

Колись співачка Надя Дорофєєва і бізнес-вумен Даша Кацуріна були близькими подругами, однак виявилося, що від дружби до ненависті один крок.

Історія розлучень Дантеса, Дорофєєвої і Кацуріних сколихнула весь український шоу-бізнес. Публіка не переставала жартувати над тим, що друзі обмінялися партнерами. Як не дивно, та згодом це підтвердилося – після заяви про розставання з Володимиром Дантесом Надя не змогла довго тримати в секреті свої стосунки з Михайлом Кацуріним.

Як Надя Дорофєєва і Даша Кацуріна боролися за чоловіків одна одної
Як Надя Дорофєєва і Даша Кацуріна боролися за чоловіків одна одної

Ще трохи часу знадобилося для другої пари – Вови і Даші Кацуріної. За словами дівчини, про те, що її чоловік зустрічається з Дорофєєвою, Дантес вперше дізнався від неї. Це було ударом для обох.

Співак дуже підтримав подругу, яка звернулася за допомогою до психотерапевта після розлучення, так важко вона пережила зраду чоловіка і подруги. Зрештою все це призвело до появи між друзями тієї самої хімії.

Дорофєєва і Дантес, Квіткова і Добринін та інші пари, які виявилися нещасними разом
Як Надя Дорофєєва і Даша Кацуріна боролися за чоловіків одна одної

Спочатку шанувальники були розчаровані розставанням Дантеса і Дорофєєвої, однак зараз часто відмічають в соцмережах, що Володимиру пішли на користь стосунки з Дашею. У неї є маленькі діти, з якими артист легко знайшов спільну мову і взяв на себе відповідальність за них усіх, тоді як за декілька років у шлюбі з Надею він неодноразово відхрещувався від батьківства, приписуючи себе до так званих чайлдфрі.

Як Надя Дорофєєва і Даша Кацуріна боролися за чоловіків одна одної
Як Надя Дорофєєва і Даша Кацуріна боролися за чоловіків одна одної

Вочевидь, про дружбу між Володимиром і Михайлом та Дашею і Надею більше не йдеться. Відтепер пари існують окремо одна від одної, хоча Кацуріни як батьки з розумінням ставляться до того, що нові обранці колишніх тепер беруть участь у житті їхніх спільних дітей. Однак на одних і тих самих світських заходах або вечірках усіх чотирьох після всього навряд чи можна буде побачити.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.