Як змінилося життя переможниці “МастерШеф” Світлани Шептухи? Не стала суддею як Глінська і Мартиновська

"МастерШеф" змінює долі. Це добре показує приклад переможниці 1 сезону проєкту Світлани Шептухи. Як склалося її життя після шоу і чим вона зараз займається?

Світлана Шептуха родом з Донецька. Вона прийшла на кухню “МастерШеф”, коли їй було 25 років. Майбутня переможниця проєкту з самого дитинства готує, бути кухарем – її мрія. Втім, коли настав час обирати професію та навчальний заклад, Світлана вступила на економічну спеціальність, адже здавалося, що це шлях до стабільності.

Отримавши вищу освіту, Шептуха влаштувалась на роботу бухгалтером шахти, де зустріла свого майбутнього чоловіка, який став головним поціновувачем кулінарних шедеврів коханої. Ба більше, він був єдиним в родині, хто підтримував бажання Світлани пов’язати життя з кулінарією.

Коли відкрився кастинг на ще нікому невідоме в Україні шоу “МастерШеф” на телеканалі СТБ, дівчина вирішила, що це шанс, який не можна впустити. І вона не помилилася та отримала курс навчання у французькій кулінарній академії “Le Cordon Bleu”.

Як змінилося життя переможниці МастерШеф Світлани Шептухи
Як змінилося життя переможниці МастерШеф Світлани Шептухи

Після навчання в Парижі Світлана також здобула спеціальність інженера-технолога ресторанного виробництва, щоб займатись улюбленою справою зі знанням всіх аспектів. В 2015 році Шептуха стала мамою вперше, однак в декреті вона не планувала засиджуватися та встигла напрацювати значний досвід на кухнях різних ресторанів.

Судячи з Інстаграму Світлани Шептухи, наразі вона зі своєю донькою подорожує по Європі, куди вирушила через війну в Україні, продовжує кулінарити та вірить в неодмінну перемогу.

Як змінилося життя переможниці МастерШеф Світлани Шептухи
Як змінилося життя переможниці МастерШеф Світлани Шептухи

До речі, кілька разів після перемоги в “МастерШеф” Світлана поверталася на кухню улюбленого шоу, однак вже не як учасниця, а експертка і гостя.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.