Хто справжня мати дітей Пугачової і Галкіна та як вона виглядає: фото цієї жінки відкидає будь-які сумніви

Легендарна співачка Алла Пугачова вдруге стала мамою у віці 64-х років. Хто являється справжньою мамою двійнят Лізи і Гаррі – далі в матеріалі.

Алла Пугачова і Максим Галкін – найбільш обговорювана пара в шоу-бізнесі, хоча разом вони вже понад 20 років. Публіка не вірила у довготривалість і щирість цих стосунків, адже Галкін молодший за Пугачову аж на 27 років. Та зіркове подружжя довели, що коханню кожен вік підвладний. Вже 20 років вони живуть душа в душу, проявляють один до одного любов та взаємоповагу. Вони не лише скріпили свої стосунки штампом в паспорті, вони ще й повінчалися, а у 2013 році стали батьками чудових двійнят Лізи і Гаррі.

Хто справжня мати дітей Пугачової і Галкіна та як вона виглядає

Коли двійнята народилися, Аллі Борисівній вже йшов 65-й рік. Ні для кого не секрет, що у такому віці жінка самостійно вже не може народити потомство. Саме тому зіркове подружжя звернулися за допомогою до сурогатної матері.

Відомо, що жінку, яка виносила зіркових дітей, звати Олена. Напряму вона не спілкувалася зі своїми “замовниками” та після народження дітей отримала дуже щедру винагороду.

В одному з інтерв’ю Пугачова зізналася, що “слідкувала” за жінкою. Вона хотіла побачити, як сурогатна матір відноситься до своєї вагітності, чи оберігає вона дітей, яких носить під серцем, чи правильно вона харчується та чи правильний спосіб життя вона веде. За словами Алли Борисівни, сурогатна мама відносилася до цих дітей, як до своїх і жодних зауважень у співачки не було. Зіркове подружжя не лише заплатили Олені після народження дітей, а й протягом вагітності її фінансово підтримували.

Варто відзначити, що хоч малюків виносила інша жінка, біологічними батьками Лізи і Гаррі являються сама Максим Галкін і Алла Пугачова. Примадонна не приховує, що ще у молоді роки заморозила свої яйцеклітини. Саме їх і підсадили сурогатній матері.

Алла Пугачова разом зі своїми дітьми та чоловіком
Алла Пугачова є біологічною матір’ю Лізи і Гаррі Галкіних

Ліза і Гаррі Галкіни стали дуже довгоочікуваними дітьми. Зірокве подружжя виховують їх в любові і турботі, а також з раннього дитинства намагаються розвивати дітей у різних сферах. Зараз двійнятам 9 років і вони вражають публіку своєю харизмою, артистизмом, а також інтелектом.

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.