Що відомо про першу дружину Віталія Борисюка, яка поступилася місцем Сумській: таємнича жінка на ім’я Жанна

Ольга Сумська та Віталій Борисюк – одна з найвідоміших зіркових пар в українському шоу-бізнесі. Разом вони вже майже 30 років. Та один для одного вони не були першими.

Зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк в цьому році святкуватимуть 27-му річницю весілля. Вони зізнаються, що їхнє подружнє життя було неідеальним і навіть на межі розлучення. Та Сумська і Борисюк змогли пройти всі перешкоди на сімейному шляху і зберегти стосунки. Зараз вони живуть в любові і взаєморозумінні.

Хоча Сумська і Борисюк разом вже більше чверть століття, публіка досі пам’ятає, як зароджувалися їхні стосунки. Початок відносин закоханих був схожий на мильну драму.

Майбутнє подружжя познайомилося ще в студентські роки. Тоді Сумська була заміжня з відомим актором Євгеном Паперним, а Борисюк був заручений з дівчиною на ім’я Жанна. Коли вони вперше зустрілися, Віталій одразу кинув оком на красуню Сумську, хоча мав кохану дівчину. Тоді він не наважився підійти до Ольги, адже вона була донькою відомих театралів та ще й заміжньою.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Хоробрості Віталій набрався тоді, коли їх доля звела в одному театрі. Борисюк і Сумська почали працювати разом. Вони ставили виставу, де мали грати закоханих і показувати пристрасть та почуття. Та грати їм не потрібно було, адже почуття між ними вже палали.

Так, у молодих акторів зав’язався службовий роман. Ольга пішла за покликом серця, хоча мала чоловіка та маленьку донечку.

Звісно, довго це тримати в таємниці не вдалося, адже Паперний теж працював у театрі і одного разу застукав коханців на гарячому. Все супроводжувалось гучним скандалом та закінчилось хеппі ендом. Так, Сумська розлучилася з Паперним і почала жити з Борисюком. Разом вони виховали доньку Сумської від першого шлюбу, а згодом й народили спільну донечку Ганну.

Весілля Ольги Сумської і Віталія Борисюка

Зараз Ольга Сумська підтримує зв’язок зі своїм колишнім чоловіком, якому колись зрадила. Вони змогли стати друзями. А ось про  колишню наречену Борисюка Жанну нічого не відомо. Вона не є публічною особистістю і не має жодного відношення до шоу-бізнесу. Після розставання з Жанною, Борисюк повністю припинив своє спілкування з нею.