Людмила Гурченко все життя соромилася єдиної доньки: побачите її фото і все одразу зрозумієте

Радянська артистка Людмила Гурченко віддавала перевагу сцені, а не сім'ї, тому зразковою матір'ю не стала. Єдину доньку зірки виховувала бабуся.

Людмила Гурченко прославилася як актриса та співачка. Фільми, в яких знімалася Гурченко стали класикою, а сама артистка символізує цілу добу в радянському кінематографі. Людмила Марківна була іконою стилю у житті і на екрані: її героїні мимоволі ставали законодавцями моди, однак зі своєю рідною дочкою зірка не змогла побудувати стосунків.

В першому короткотривалому шлюбі Гурченко народила дочку Марію. До трьох років дитина виховувалася у бабусі з дідусем. Це дозволило Гурченко продовжувати кар’єру, а коли вона возз’єдналася з дитиною, дівчинка це сприйняла важко і навіть спробувала втекти від неї назад до бабусі.

Людмила Гурченко все життя соромилася єдиної доньки

Стосунки між мамою і донькою ніяк не складалися. Людмила Марківна повністю присвятила себе зйомкам і акторській кар’єрі, надовго пропадала на гастролях, тому в дитинстві Маша часто була наодинці.

Спадкоємиця росла невибагливою дитиною – добре вчилася, грошей на будь-які дурниці не просила. Але завоювати любов матері у дівчинки не вийшло. Гурченко все життя соромилася власної дитини. Знаменитість вважала, що Марія могла стати великою актрисою, але тільки не вийшла обличчям.

Людмила Гурченко все життя соромилася єдиної доньки

Зовнішність доньки ніколи не подобалася Людмилі Марківні. Також її дратувала відсутність у спадкоємиці творчих амбіцій. Гурченко не розуміла, як можна не прагнути популярності.

Всупереч матері Марія пішла вчитися на лікаря. На додаток до цього вона ніколи не приділяла зовнішності належної уваги – не цікавилася косметикою, прикрасами та гарним одягом.

Зіркові мама і дочка так і не змогли налагодити стосунки до кінця життя. В 2017 році донька Гурченко померла від серцевої недостатності,