Катерина Осадча назвала свій реальний вік та кількість дітей: народжуються тільки хлопчики, а хотіла дівчинку

Відома українська телеведуча Катерина Осадча вирішила повідповідати на питання фанатів у своєму Інстаграм-блозі. Зірка навіть торкнулася особистих тем.

Катерина Осадча стала відомою як ведуча шоу “Світське життя” на 1+1. Воно виходило на екрани багато років, однак з 24 лютого 2022 року глядачі не бачили жодного нового випуску. Катя разом з командою програми зайнялась більш важливою справою в умовах війни. Зірка заснувала проєкт “Пошук зниклих” і робить все від себе можливе, щоб кожен зниклий українець був знайдений.

Також Осадча почала активно вести свій Інстаграм-блог. На цей раз вона поспілкувалась з підписниками та відповіла на цікаві питання, які їй задавали в Мережі.

Виявилось, що Катерині зараз 39 років – інформація у вільному доступі не бреше, як це було декілька років тому зі співачкою Олею Поляковою.

Катерина Осадча назвала свій реальний вік та кількість дітей

Відомо, що Осадча багатодітна мама – у неї три хлопчика, але під час останньої вагітності вона мріяла про дівчинку:

Хотіла доньку, але народився неймовірний Данил

, – зізналась телеведуча.

Катерина Осадча назвала свій реальний вік та кількість дітей

Катю попросили розповісти про характери її синів:

Всі хлопці різні. Ілля – розсудливий і врівноважений, Іван з вибуховим характером, нон стоп в русі і потрібно йому бути скрізь і одночасно. А Данилко просто ніжне сонечко, чує з першого разу, що неможливо з Іваном

Катерина Осадча назвала свій реальний вік та кількість дітей

Телеведучу також запитали, чи подобається старшому сину Осадчої від першого шлюбу бути старшим братом:

Ілля не те щоб мріяв про таку кількість братиків. Але вміє знайти підхід до кожного. Ну і з Іваном вже можна вести бесіди

, – розповіла Катерина.

Катерина Осадча назвала свій реальний вік та кількість дітей

Нагадаємо, старшого сина Іллю вона народила в шлюбі з Олегом Поліщуком. Іван і Данило з’явились на світ в стосунках зірки з телеведучим Юрієм Горбуновим, за якого вона вийшла заміж в 2017 році.