Футболіст Олександр Зінченко вдруге стане татом: Андрій Бєдняков вже напрошується хрещеним батьком

Один із найвідоміших українських футболістів повідомив шанувальникам чудову новину. Він та його дружина Влада Седан чекають на появу другої дитини

Відомий український футболіст і нападник української збірної з футболу Олександр Зінченко повідомив чудові новини. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм він та його дружина Влада Седан опублікували відео, з якого стало зрозуміло – зіркова родина спортсмена чекає на поповнення. На опублікованих кадрах знаменитості засвітили знімки з УЗД та зазначили, що вже дуже чекають на появу свого другого малюка.

В особистому блозі Олександра Зінченка та Влади Седан з’явилось відео, на якому позує сімейство у повному складі. Подружжя разом зі своєю старшою донечкою та домашнім улюбленцем креативно показали своїм шанувальникам знімок з УЗД. З нього видно, що зовсім скоро в родині відомого українського футболіста з’явиться ще одна людина. Втім, стать дитини ще невідома.

В описі до нової публікації Олександр Зінченко та його друга дружина не стали писати багато зайвих слів. Знаменитості коротко й лаконічно зазначили, що вже дуже чекають на появу ще одного члена родини. Так само футболіст і його дружина не стали ділитись подробицями. Ймовірно, фанатам слід трішки почекати, перш ніж дізнатись більше.

У коментарях до нової публікації підписники та друзі зіркового подружжя поквапились привітати закоханих із чудовою новиною. Ба більше, відомий ведучий Андрій Бєдняков, як і завжди, з гумором привітав подружжя – знаменитість запропонував свою кандидатуру на роль хрещеного батька.

Відомий український футболіст і його дружина Влада Седан чекають на появу дитини
Відомий український футболіст і його дружина Влада Седан чекають на появу дитини

Нагадаємо, що відомий український футболіст і нападник національної збірної одружився у самий розпал пандемії. Олександр Зінченко та його кохана Влада Седан розписались у березні 2020 року, втім влаштовувати гучних святкувань, звісно, не стали. Через рік, у серпні 2021 року, стало відомо, що в родині на світ з’явився первісток – дівчинка.

Зіркові батьки назвали свою старшу доньку Євою. Після народження дитини дружина Олександра Зінченка розповідала, що народила свою першу дитину за кордоном. Так, дівчинка з’явилась на світ у США та, за словами зіркової дружини, народилась вона на три тижні раніше, ніж мала б.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.