Потап розповів, скільки років насправді він одружений з Каменських: весілля зробили через роки після розпису

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських багато років приховували романтичні стосунки. Виявляється, вони були одружені задовго до того, як зіграли весілля.

Потап і Настя Каменських – одна з найвідоміших зіркових пар. В травні 2019 року вони ошелешили публіку новиною про стосунки і зробили це в день їхнього весілля.

Виявляється, стосунки Потапа і Насті тривали багато років і саме через Каменських Олексій у 2014 році розлучився зі своєю першою дружиною Іриною Горовою.

Та тільки зараз виявилось, що офіційно штампи у паспорті Потап і Каменських поставили задовго до весілля, яке влаштували в одному з заміських комплексів. Про це зізнався сам репер, вітаючи дружину з річницею весілля.

Так, Потап у своєму Інстаграм-блозі привітав Каменських з четвертою річницею весілля в Україні, та з п’ятою річницею весілля у Лас-Вегасі. Також артист додав фото, зроблене на таємному весіллі у Лас-Вегасі. Так, на фото Каменських позувала у простій білій сукенці з букетом квітів, а Потап був одягнений у білі шорти та піджак.

Олексій Потапенко з нагоди річниці весілля показав архівну фотографію з коханою дружиною
Потап розповів, скільки років насправді він одружений з Каменських

Виявляється, закохані спочатку зіграли весілля у Лас Вегасі у 2017 році, у 2018-му вони розписалися в Україні і вже у травні 2019 – зіграли розкішне весілля, яке показали на публіку. А от коли між ними зародилися почуття, так наразі і не відомо. Зіркове подружжя неодноразово розповідали, що на початку спільної роботи у гурті “Потап і Настя” вони недолюблювали один одного. Через їхні конфлікти гурт неодноразово був на межі розпаду. Та, як говорять, від ненависті до любові – один крок і навпаки.

Цікаво, що пост-привітання Потапа Настя Каменських ніяк не прокоментувала та і на сторінці артистки не було жодної згадки про річницю весілля.

До слова, останнім часом в Мережі ходить багато чуток про розлучення Потапа і Насті Каменських. Подружжя останні півроку не з’являються разом на публіці і майже не публікують спільні знімки в соціальних Мережах. При цьому, відповідаючи на питання журналістів, і Потап і Каменських запевняють, що між ними все добре і розлучатися вони не збираються.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.