“Неймовірний”: Камалія після розлучення з пакистанським мільярдером звернула увагу на біднішого Олега Скрипку

Відома українська співачка після новини про розлучення з Мохаммадом Захуром звернула увагу на іншого імпозантного чоловіка. Знаменитість звернулась до музиканта Олега Скрипки

Камалія Захур давно здобула популярність серед авдиторії. Знаменитість запам’яталась вокальним талантом та ідеальним шлюбом – поки артистка будувала приголомшливу кар’єру, поруч із нею завжди був її коханий чоловік. Так, фанати захоплювались парою Камалії та її пакистанського обранця Мохаммада Захура, втім не так давно зіркове подружжя повідомило про своє рішення розлучитись.

Новина неабияк сполохала шанувальників, адже від своїх кумирів вони такого не очікували. Хай там як, нині й досі незрозуміло, чи дійсно збирається зіркова пара розлучатись, чи просто поспішно повідомила про рішення, яке вже встигла змінити. Попри все Камалія Захур нещодавно звернула увагу на іншого чоловіка. Щоправда, романтичного інтересу в її діях не було – виключно дружній.

Камалія Захур після новини про розлучення з чоловіком звернулась до свого колеги Олега Скрипки
Камалія Захур після новини про розлучення з чоловіком звернулась до свого колеги Олега Скрипки

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала відео, в якому привітала свого зіркового колегу з його днем народження. Камалія звернулась до відомого українського музиканта з найщирішими побажаннями, які зазвичай виголошують на кожен день народження. Зірка побажала своєму другові найголовнішого та назвала його неймовірним, а в кінці навіть заспівала артистові пісню “Happy Birthday to You”.

У коментарях до нової публікації знаменитості до привітань Олега Скрипки приєднались і шанувальники артистки. Так, користувачі мережі доповнили сказане Камалією у відео та побажали, аби всі заповітні мрії відомого українського співака збувались у повному обсязі.

Українська співачка Камалія привітала з днем народження свого друга та колегу Олега Скрипку
Українська співачка Камалія привітала з днем народження свого друга та колегу Олега Скрипку

Нагадаємо, що Камалія давно завоювала собі місце в українському шоубізнесі. Нині зірка товаришує з багатьма відомими артистами.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!