“Кругообіг добрих справ”: Катерина Осадча придбає одразу два будинки для багатодітних родин переселенців

Відома українська телеведуча Катерина Осадча повідомила, що збирається придбати для переселенців одразу два будинки. Подробиці зірка розповіла у новій публікації в Інстаграмі

Катерина Осадча, відома українська телеведуча та блогерка, повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що збирається придбати одразу два будинки для родини переселенців. Зірка зізналась, що разом з благодійним фондом “Твоя опора” вона збирала кошти на купівлю нерухомості для багатодітних сімей, які втратили житло через війну в Україні.

Втім, Катерина Осадча розповіла, що ця історія обернулась дуже чудовим сценарієм – до благодійного збору доєднався банк Креді Агріколь, який покрив 60% від вартості будинку. Ба більше, банк вирішив фінансово підтримати ініціативу української ведучої та надіслав 3,2 мільйона гривень на купівлю ще одного будинку для родини, яка його потребує.

Катерина Осадча розповіла, що збирається придбати одразу два будинки для родини переселенців
Катерина Осадча розповіла, що збирається придбати одразу два будинки для родини переселенців

У своїй новій публікації знаменитість зазначила, що один із придбаних будинків буде подарунком для родини від банку Креді Агріколь. Такий дарунок компанія надає на честь свого 30-річчя.

“Група Креді Агріколь з офісом у Франції, також вирішила підтримати наш проєкт і вже спрямувала 3,2 мільйона гривень на придбання ще одного будинку для великої родини. Тож ми подаруємо не один, а два будинки! Нам залишилося зібрати зовсім небагато на другий будинок і лише тиждень до кінця проєкту. Запрошую всіх долучитися і подарувати затишок багатодітній родині”, – повідомила на своїй сторінці Катерина Осадча.

Ведуча Катерина Осадча повідомила, що банк Креді Агріколь покриє витрати на будинок для переселенців
Ведуча Катерина Осадча повідомила, що банк Креді Агріколь покриє витрати на будинок для переселенців

Нагадаємо, що раніше знаменитість спільно з благодійним фондом “Твоя опора” вже придбала будинок для родини переселенців. Катерина Осадча подарувала житло для дитячого будинку сімейного типу Целухіних, які мешкали в Луганській області.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".