Донька Григорія Чапкіса вперше прокоментувала занедбану могилу батька: “Приїхати не можемо”

Не так давно в Мережі з'явилося вражаюче відео з могили легендарного українського танцюриста і хореографа Григорія Чапкіса. Місце поховання кумира мільйонів було дуже занедбаним.

Відео, яке опублікував волонтер і блогер Максим Левченко у соціальній Мережі вразило українців. Так, в ролику чоловік показує могилу відомого українського хореографа Григорія Чапкіса, який пішов з життя у 2021 році. Місце поховання виглядає дуже занедбаним. Там досі немає пам’ятника і помітно, що туди давно ніхто не приходив. Старий, брудний вінок, засохлі квіти – це все, що було на могилі Чапкіса.

У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса
У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса

Нещодавно донька Чапкіса Лілія, яка вже багато років живе в Італії, дала коментар ТСН, де вперше прокоментувала, чому могила її батька в такому стані.

Так, жінка запевнила, що пам’ятник для легендарного танцюриста в процесі виготовлення. Лілія не приховує, що дійсно ні вона, ні її брат вже довгий час не навідували могилу батька, адже вони живуть за кордоном.

Ми за кордоном і, на жаль, приїхати до Києва не можемо

, – зазначила Лілія.

Також жінка зізналася, що у Києві не залишились ні родичів, ні друзів танцюриста, які могли б навідати його могилу і навести там лад.

Та Лілія запевняє, зовсім скоро вони поставлять пам’ятник Чапкісу, який виготовлявся аж 10 місяців.

Яким буде пам’ятник Григорію Чапкісу

Лілія Чапкіс розповіла, що на пам’ятнику легендарний хореограф буде зображений в образі під час виконання танцювального трюку “повзунець”. Це дуже складний хореографічний елемент, який ще багато років тому вдалося виконати Чапкісу. Його “повзунця” ще ніхто не зміг повторити.

Повзунець Григорія Чапкіса. Таким він буде на пам'ятнику
Повзунець Григорія Чапкіса. Таким він буде на пам’ятнику

За словами Лілії Чапкіс, вже з дня на день робітники почнуть заливати фундамент під пам’ятник. Вона та її брат Грег контролюють роботу у телефонному режимі.

Нагадаємо, Григорій Чапкіс пішов з життя 13 червня 2021 року після того, як перехворів на Ковід-19. Йому було 91. Чоловік до останнього вів активний спосіб життя, знімався у телепроєктах і вражав публіку своєю життєвою енергією, жвавістю і жагою до життя.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.