Леонід Агутін зворушливо освідчився своїй дружині-українці Анжеліці Варум у день її 54-річчя: коханок забув

26 травня Анжеліка Варум святкує 54-й день народження. Її зірковий чоловік Леонід  Агутін зворушливо привітав дружину зі святом та освідчився їй в коханні.

Сьогодні Анжеліці Варум виповнилося 54 роки. Останній рік співачка веде закритий спосіб життя, вона рідко з’являється на публіці. Свою останню публікацію в Інстаграм-блозі зірка зробила 1 березня 2022 року, закликаючи президентів України та росії зупинити війну. Вона продублювала своє звернення двома мовами, російською і українською, тому що вже багато років живе в росії, але народилась в місті Львів.

Після початку повномасштабного вторгнення разом зі своїм чоловіком Леонідом Агутіним Анжеліка Варум виступила на концерті в підтримку України та зібрала кошти для біженців. При цьому пара уникає того, щоб публічно озвучити винуватця всього, що сталося після 24 лютого 2022 року.

В день народження Варум отримала багато привітань від фанатів та зіркових колег, але найбільш важливі слова вона почула від коханого чоловіка. Агутін вирішив публічно привітати дружину. Він опублікував її фото і написав вірш в її честь, який завершив освідченням:

З Днем народження, моя люба! Моє життя! Цей світ тебе любить і я його так розумію!

Нагадаємо, відносини Варум та Агутіна почалися в 1997 році, коли обидва вже були популярними виконавцями. Через три роки артисти зіграли весілля у Венеції.  Леонід та Анжеліка разом уже майже 26 років.

Леонід Агутін зворушливо освідчився Анжеліці Варум у день її 54-річчя
Леонід Агутін зворушливо освідчився Анжеліці Варум у день її 54-річчя

Шанувальникам їх стосунки здавалися ідеальними, але все зруйнувало відео, яке з’явилося в Мережі кілька років тому. На ньому Агутін цілує та обіймає невідому дівчину на фестивалі “Нова Хвиля”. Подружжя ролик ніяк не прокоментувало, але чутки продовжили курсувати. Втім, на сьогоднішній день вони досі разом і залишаються однією з найміцніших пар вітчизняного шоу-бізнесу. Не зважаючи на ці неприємні чутки подружжя щоразу продовжує доводити своє кохання.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.