Українські господині: Тіна Кароль, Оля Полякова та інші зірки, які мають город і самостійно вирощують овочі

Справжні українські господині, які мають земельну ділянку, самостійно вирощують овочі і обробляють город. Як не дивно, серед українських зірок є багато тих, хто має власний город біля дому, як звичайні сільські мешканці.

Українці відомі своєю працелюбністю і вмінням господарювати. Навіть багато українських селебреті, які мають фінансову можливість купувати найкращі фермерські продукти, надають перевагу самостійно вирощувати овочі на своїй земельній ділянці.

Тіна Кароль

Зірки, які мають город і самостійно вирощують овочі: Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль проживає у величезному 3-поверховому будинку у селі Зазим’я, що на Київщині. Колись вона будувала цей маєток разом зі своїм чоловіком Євгеном Огіром та після його смерті у 2013 році Тіна сама проживає у великому маєтку. Територія, на якому стоїть будинок, займає аж 20 соток. На цій території співачка зробила сад, де ростуть плодові дерева, квіткову оранжерею, а також город, де Тіна вирощує овочі та зелень.

Зірки, які мають город і самостійно вирощують овочі: Тіна Кароль

Звісно, сама Кароль у землі не копається у неї є садівники та інші помічники по дому, які це роблять. Та сама співачка обожнює ходити по своєму городу і насолоджуватися дарами природи.

Оля Полякова

Зірки, які мають город і самостійно вирощують овочі: Оля Полякова

Оля Полякова має розкішний двоповерховий будинок на Київщині, який знаходиться дійсно у райському місті. Так, з однієї сторони будинку знаходиться ліс, а з іншої – річка. Співачка фактично живе посеред лісу та має власний пляж. На території біля будинку Полякової знаходиться не лише сад та город, а також стайні, де співачка розводить кіз. Оля дуже любить господарювати. Вона вирожує полуницю, суницю, зелень, огірки, помідори та інші овочі.

Оля Полякова показала парники, де вирощує овочі

Крім того співачка самостійно робить козячий сир з молока, які дають кози на її власній міні-фермі.

Юлія Саніна

Зірки, які мають город і самостійно вирощують овочі: Юлія Саніна

Рокерша Юлія Саніна, виявляється, дуже любить господарювати і займатися на своєму міні-городі. Разом зі своїм чоловіком співачка проживає в приватному будинку на Київщині. Там співачка облаштувала собі студію звукозапису, мінісад і невеличкий город. Співачка самостійно вирощує суницю, зелень і томати.