«У мене є чоловік»: Слава Камінська розповіла про нове кохання

Чи знайомі діти із новим бойфрендом співачки? Чи платить колишній чоловік Едгар аліменти? Відповіді на ці та інші питання шукайте у нашому матеріалі.

Учасниця популярної української групи «НеАнгели» Слава Камінська зізналася, що у неї з’явилися нові стосунки. Про це вона розповіла в інтерв’ю для програми «Життя відомих людей», що транслюється на телеканалі «1+1».

Співачка вже познайомила дітей зі своїм обранцем. «Діти живуть зі мною. З ними треба виконувати завдання з математики, їм потрібно показувати, що є нормальні стосунки, що маму можна любити, поважати та цінувати», – пояснила своє рішення Слава.

Колишній чоловік Слави – Едгар Камінський – теж має нове захоплення. Обраниця пластичного хірурга також знайома з дітьми подружжя. Як зазначає сама співачка, вона не проти такого спілкування, хоча особисто подругу екс-чоловіка не знає.

Слава та Едгар розійшлися влітку минулого року. Ініціатором розлучення став Едгар. За роки спільного життя у пари народилися син Леонард та донька Лаура. За словами Слави Камінської, дітей в судовому порядку вони не ділили. Нині вони мешкають з мамою, часто бачаться із батьком та багато часу проводять у бабусі – мами Едгара.

«Мені дуже образливо. У нас в законодавстві прописано, що після розлучення все має ділитися навпіл, але чомусь основний тягар лягає на плечі мами. Я не подавала на аліменти, грошей на дітей Едгар мені не дає. Щоправда платить за садочок. Дякую і за це», – додала співачка.

Виховання дітей – це дуже складний процес. Інколи бувають моменти, коли Слава вважає себе поганою мамою через те, що не може достатньо часу та уваги приділяти Леонарду та Лаурі. Втім, вона не проти народити ще, і навіть задумувалася про усиновлення.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Джамала вперше розповіла про другу вагітність і реакції чоловіка

Нагадаємо, стало відомо, що Роман Дуда та Віра Кекелія, любов яких спалахнула на проекті «Голос країни» на 1+1, чекають появи первістка.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!