44-річна Оля Полякова вперше заговорила про усиновлення дитини: “Треба змінювати відношення до цього”

Українська співачка Оля Полякова вважає, що українцям потрібно змінювати відношення до процесу усиновлення дітей. Адже після війни дітей-сиріт буде набагато більше ніж раніше і всі вони заслуговують батьківського тепла.

Українська співачка Оля Полякова на своїй сторінці опублікувала шматочок свого інтерв’ю. Там артистка висловлювала свою думку щодо усиновлення дітей. Так, Оля вважає, що в Україні ситуація зі всиновленням дітей-сиріт катастрофічна. Ще до війни кількість дітей у дитячих будинках перевищувала 100 тисяч осіб, зараз ця цифра набагато більша і росте вона з кожним днем.

Так, співачка вважає, що в Україні має бути державна програма по усиновленню, так як в європейський країнах.

Чому у всіх розвинених країнах немає дітей-сиріт?! Тому що там дуже підтримується усиновлення. Ти коли береш дитину на усиновлення, в тебе купа пільг, тобі держава дає на неї гроші. Якщо і в нас буде така історія, в нас теж не буде сиріт. Нам треба всиновлювати.

, – міркує Полякова.

Співачка запевняє, що в українців не правильне відношення до усиновлення, адже вони ставляться до цього, як до покупки в магазині.

Коли всиновлюють за кордоном дітей, там не дивляться, дитина хвора, чи здорова, яку дають, таку беруть. А в нас до усиновлення відносяться, як наче ви прийшли в магазин. У нас не нормальне відношення до усиновлення. Бо це не інтернет-магазин, це діти і кожен з них потребує батьківської турботи. Це треба міняти відношення до усиновлення. У нас з цим катастрофічна ситуація.

, – говорить Ольга.

Розмірковуючи на тему дітей-сиріт, Оля Полякова не висловила особистий інтерес в усиновленні дітей. Співачка вважає, що робити це треба, та сама на це ймовірно не готова.

Нагадаємо, Оля Полякова – мама двох дітей. Старшій доньці Марії зараз 18 років, а молодшій Алісі – 11. З осені 2022 року і Маша і Аліса живуть і навчаються у Великій Британії. Якщо старша поступила у навчальний заклад після закінчення школи в Україні, то молодшу Алісу Полякова помістила у лондонську школу-інтернат.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.