Одинаки українського шоу-бізнесу: Андрій Данилко, Леся Нікітюк та інші зірки, які ніколи не були в шлюбі

Часто буває, що саме відомі і популярні люди, які мають тисячі прихильників, не можуть знайти свою другу половинку. Серед представників українського шоу-бізнесу теж є багато одинаків.

Хтось із героїв нашої сьогоднішньої статті вже змирився, що ніколи не побудує сім’ю, а хтось мріє здобути особисте щастя.

Андрій Данилко

Одинаки українського шоу-бізнесу: Андрій Данилко

49-річний акрист Андрій Данилко, який все життя грає роль веселої і безтурботної Вєрки Сердючки, в реальному житті дуже самотня людина. Чоловік ніколи не був у шлюбі і не має дітей. Крім того, у Андрія навіть ніколи не було серйозних стосунків. Артист зізнається, що вже змирився з тим, що ніколи не матиме сім’ї. При цьому Андрій запевняє, що його це зовсім не засмучує, адже в житті є ще багато чого цікавого. Зокрема, робота.

Леся Нікітюк

Одинаки українського шоу-бізнесу: Леся Нікітюк

35-річна українська телеведуча Леся Нікітюк колись була заручена і збиралася виходити заміж за київського бізнесмена, якого приховувала від публіки. Та у 2019 році Леся розійшлася з нареченим і з того часу продовжує бути самотньою. Телеведуча не приховує, вона дуже хоче знайти кохану людину, сворити сім’ю і стати мамою.

Злата Огнєвіч

Одинаки українського шоу-бізнесу: Злата Огнєвіч

37-річній співачці Златі Огнєвіч не щастить в особистому житті. Артистка намагалася будувати стосунки з різними чоловіками і навіть була головною героїнею проєкту “Холостячка” та знайти своє кохання їй так і не вдалося. Злата мріє вийти заміж і народити дитину та гідного чоловіка вона поки що не зустріла.

Ектор Хіменес-Браво

Одинаки українського шоу-бізнесу: Ектор Хіменес-Браво

51-річний український кулінар і ресторатор колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво ніколи не був одруженим. Кулінар будував стосунки з українськими красунями та жодні із цих стосунків так і не переросли в сім’ю. Зараз Ектор всю свою любов віддає двом маленьким песикам, які живуть разом з ним.

 Даша Астаф’єва

Одинаки українського шоу-бізнесу: Даша Астаф’єва

Даша Астаф’єва, яка носить статус однієї з найкрасивіших жінок України, під вінцем ще не була. Жінка не обділена чоловічою увагою та досі не з’явився той чоловік, який би покликав її під вінець.