Катя Полтавська заявила, що коли гуляє Остапчук, усім іншим заборонено виходити на двір: елітарність зашкалює

Молода дружина телеведучого Володимира Остапчука показала, як вони гуляють і займаються спортом на території свого житлового комплексу. В Мережі помітили, що коли зірка на вулиці, інших жильців поруч немає.

Володимир Остапчук живе разом з 22-річною Катериною Полтавською, яка стала продюсером його нового авторського шоу. Ходять чутки, що пара вже в шлюбі. Про це заговорили після того, як в січні 2023 року Володимир і Катя відвідали вдвох документ-сервіс “Готово”, де можна одружитися миттєво. Після цього Полтавська почала називати Остапчука своїм чоловіком і на її безіменному пальці красується каблучка.

Катя Полтавська заявила, що коли гуляє Остапчук, усім іншим заборонено виходити на двір
Катя Полтавська заявила, що коли гуляє Остапчук, усім іншим заборонено виходити на двір

Пара не підтверджувала цю інформацію, однак публіка в цьому впевнена. До Катерини телеведучий два роки був у шлюбі з нотаріусом Христиною Горняк, з якою розлучився несподівано і раптово. Екс-дружина зірки не повідомляє причин розлучення, хоча схоже, що все лежить на поверхні. В заміському будинку, який будували Христина і Володимир для себе, тепер буде жити інша жінка – Полтавська. Поки що зіркове подружжя знімає квартиру в елітному ЖК Києва “Тетріс Холл”.

На даху їх багатоповерхівки є басейн, бар і зона барбекю, під’їзд більше схожий на холл дорогого готелю, на території комплексу є спортмайданчик, підземний паркінг, територія закрита з охороною. В оголошеннях квартири в цьому ЖК здаються по ціні 1-3 тисячі доларів на місяць.

Нещодавно Катерина і Володимир зранку вийшли на двір зайнятись спортом:

Ранок добрий, я на контролі

, – написала Полтавська під відео, на якому Остапчук робив розминку, але навколо нікого не було.

Підписники це помітили і задали відповідне питання:

Де інші мешканці будинку? Чи коли Вова гуляє – їм заборонено виходити?

Катя підтримала жарт і відповіла:

Саме так

Катя Полтавська заявила, що коли гуляє Остапчук, усім іншим заборонено виходити на двір
Катя Полтавська заявила, що коли гуляє Остапчук, усім іншим заборонено виходити на двір

Нагадаємо, Володимир Остапчук зізнавався, що Катерина його підкорила своїм простим ставленням до життя та зокрема чудовим почуттям гумору. Це видно.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?