Покинула чоловіка і няньчить однорічних близнят: Віра Брежнєва показала малюків та зробила важливу заяву

Відома українська співачка Віра Брежнєва та її чоловік Костянтин Меладзе після весілля так і не обзавелися спільними дітьми, а зараз ходять чутки про їх розлучення.

Віра Брежнєва стала матір’ю двічі до шлюбу з Костянтином Меладзе. У неї ростуть дві дочки Соня і Сара. Після заміжжя за Костянтином Меладзе співачка в інтерв’ю зізнавалась, що мріє народити ще дитину. Невідомо, чи зіркове подружжя продовжує спроби завагітніти, але останнім часом навколо них ходить багато чуток про розлучення. Говорять, що  41-річна співачка та 60-річний композитор уже не живуть разом.

Віра Брежнєва покинула Меладзе та няньчить за кордоном однорічних близнят

Приводом для проблем у стосунках могла стати мовчазна позиція Костянтина Меладзе про війну в Україні, поки Віра Брежнєва займається волонтерською діяльністю і постійно згадує рідну країну в своєму Інстаграм-блозі. Артистка буквально не знаходить собі місця через те, що відбувається на Батьківщині. Після 24 лютого 2022 року вона назавжди покинула росію і зараз знаходиться в Європі.

Використовую будь-яку можливість, щоб знизити тривожність… Але читаю новини і знову.. Останній час подобається гуляти в лісі і використовувати телефон тільки для фото

, – поділилася Віра.

Віра Брежнєва покинула Меладзе та няньчить за кордоном однорічних близнят

Нещодавно Віра Брежнєва прилетіла в Латвію та зустрілася з друзями, у яких нещодавно народилися близнюки. Зірка зробила селфі з малятами та виставила його в Мережу, зібравши безліч коментарів різного змісту.

Прилетіла в Латвію, насичені дні попереду. Коли багато роботи – це іноді допомагає відполіктися… Репетиція, студія, навчання, робочі зуми, тренування, концерт в Даугавпилсі і звичайно зустрічі з друзями

, – розповіла співачка.

Віра Брежнєва покинула Меладзе та няньчить за кордоном однорічних близнят

Підписники вважають, що близнята дуже схожі на Віру блакитними оченятами.

Нагадаємо, в росії Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе жили в розкішному заміському особняку, а зараз вони остаточно осіли в Італії. У пари є вілла неподалік підніжжя Альпійських гір вартістю майже мільйон євро.