Пономарьов заступився за Світлану Лободу, яку раніше жорстко розкритикував Кондратюк: “Заслуговує поваги”

Відомий український музикант Олександр Пономарьов у новому коментарі для журналістів виправдав Світлану Лободу. Знаменитість назвав її прикладом для таких, як Ані Лорак та Таїсія Повалій

Олександр Пономарьов, відомий український музикант, у новому інтерв’ю для Дмитра Гордона висловився про Світлану Лободу, яку останнім часом критикує чимало людей. Знаменитість зауважив, що не має бажання судити артистів, які під час повномасштабної війни залишились у росії. Втім, Пономарьов заявив, що Ані Лорак і Таїсія Повалій могли принаймні вчинити, як Світлана Лобода – залишити кар’єру та статки в сусідній країні та встати на бік рідної.

Крім того, зазначив відомий музикант, єдиною причиною, чому горезвісні артистки залишились жити й працювати у російській столиці, є гроші. Олександр Пономарьов пригадав, що і йому самому колись пропонували переїхати до сусідньої країни та обіцяли набагато більші гроші. Втім, він відмовився. Вважає Пономарьов, що у світлі сьогоднішніх подій мали б відмовитись і Лорак з Повалій.

Олександр Пономарьов висловився про своїх горезвісних колег та поставив їм у приклад Лободу
Олександр Пономарьов висловився про своїх горезвісних колег та поставив їм у приклад Лободу

Нагадаємо, що нещодавно перший за час повномасштабної війни концерт Світлани Лободи у Києві скасували. Після інциденту у мережі почали висловлювати свою думку різні медійні персони. Так, наприклад, висловився про те, що сталось, і Ігор Кондратюк. Продюсер зазначив, що скасування концерту – цілком справедлива відплата для Лободи за роки роботи в росії. Крім того, додав Кондратюк, українці не мають толерувати артистів, які раніше працювали в москві.

Світлана Лобода після початку повномасштабної війни виїхала з росії
Світлана Лобода після початку повномасштабної війни виїхала з росії

А ось Олександр Пономарьов має дещо іншу думку. Знаменитість зауважив, що Світлана Лобода є прикладом для тих артистів, які й сьогодні продовжують працювати та жити в сусідній країні. Музикант зауважив, що не виправдовує попередніх кроків Лободи, втім після 24 лютого вона зробила крок, який заслуговує поваги.

Олександр Пономарьов зазначив, що керується поняттям “не суди, не судимим будеш”, втім дії Світлани Лободи після початку повномасштабної війни й дійсно заслуговують на дрібку поваги.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.