Танцюрист-втікач Влад Яма повернувся в Україну і став на захист Потапа: на Батьківщині його не чекали

Відомий хореограф, суддя "Танців з зірками" Влад Яма не був в Україні з 24 лютого 2022 року. Через майже 1,5 роки війни танцівник вирішив повернутися на Батьківщину.

Відомий хореограф Влад Яма став одним із небагатьох представників українського шоу-бізнесу, хто розчарував публіку. Чоловік покинув країну в перший день повномасштабного вторгнення і вже більше року з дружиною та сином спокійно живе в США.

2 червня Влад Яма вразив Мережу знімком з рідного Києва. Чоловік вперше за майже 1,5 роки війни вирішив приїхати в Україну.

Так, Влад у своїх Інстаграм-сторіс опублікував фото зі “Студії 1+1” і лаконічно підписав знімок: “Вдома”.

Танцюрист-втікач Влад Яма повернувся в Україну
Танцюрист-втікач Влад Яма повернувся в Україну

Хореограф не став більше ділитися інформацією, та очевидно, що чоловік дав інтерв’ю телеканалу 1+1, яке зовсім скоро зможуть побачити глядачі.

Цікаво, що після фото з України Влад Яма різко став на захист ще одного артиста з неоднозначною репутацією – Потапа.

Так, Влад Яма прокоментував допис у Facebook, у якому критикували Потапа і Настю Каменських. Автор допису у Facebook зазначив, що після безсонних ночей через повітряну тривогу йому не хочеться читати новини про Потапа.

Яма з насмішкою прокоментував цей пост, відмітивши, що Потап не є небезпечним, як російська агресія.

Танцюрист-втікач Влад Яма повернувся в Україну і став на захист Потапа
Танцюрист-втікач Влад Яма повернувся в Україну і став на захист Потапа

Нагадаємо, Влад Яма запевняє, що покинув Україну легально 24 лютого ще до того, як кордони закрили для чоловіків призовного віку. Проживаючи в США, чоловік проводив благодійні аукціони і час від часу брав участь у різних заходах націлені на підтримку України.

Дружина хореографа у соціальній мережі вирішила виправдати свого чоловіка і запевнила, що це вибір кожної людини – виїжджати, чи не виїжджати з України.

Вчинок Влада Ями здивував не лише пересічних українців, а і його колег по сцені. Так, Юрій Горбунов в одному з інтерв’ю зізнався, що був вражений тим, що саме Влад Яма втік з України. Шоумен вважає, що хореограф вже не повернеться в Україну на постійній основі, а буде будувати своє життя в США.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.