Не поруч із Вірою Брежнєвою: у мережі розкрили реальне місцеперебування Меладзе на тлі чуток про розлучення

Відомий продюсер та чоловік співачки Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе після початку повномасштабної війни в Україні буквально зник з радарів. Тепер у мережі розкрили, де насправді перебуває знаменитість

Костянтин Меладзе багато років здобув популярність не лише в рідній Грузії, Україні чи росії, але й у низці інших країн. Раніше продюсер, композитор і музикант активно брав участь у різних українських проєктах, будував кар’єру та жив на декілька країн. Крім того, Меладзе перебуває у стосунках із відомою співачкою Вірою Брежнєвою. Втім, після початку повномасштабної війни в рідній країні своєї коханої Меладзе буквально зник з радарів.

Продюсер не висловлюється публічно про свою позицію, не бере участі в благодійних чи волонтерських ініціативах. Ба більше, Костянтин Меладзе настільки заліг на дно, що про нього забули навіть найвідданіші шанувальники. Втім, нещодавно горезвісний російський артист Олег Газманов розкрив місцезнаходження свого ексколеги. За словами співака, Костянтин Меладзе нині живе в Україні.

У мережі розсекретили місто, в якому насправді сьогодні живе продюсер Костянтин Меладзе
У мережі розсекретили місто, в якому насправді сьогодні живе продюсер Костянтин Меладзе

У коментарі для одного з російських медіа Олег Газманов висловився про старшого брата Меладзе. Відповідаючи на питання про молодшого брата Костянтина той зазначив, що вони живуть у різних країнах. За словами Газманова, Валерій Меладзе живе у росії, а ось його старший брат Костянтин перебуває у Києві. Слід зазначити, що горезвісний російський артист не зазначив, звідки в нього така інформація, втім говорив про це він дуже впевнено.

Якщо сказане Олегом Газмановим і дійсно правда, то Костянтин Меладзе нині живе далеко від своєї дружини. Як відомо з відкритих джерел, Віра Брежнєва нині разом з дітьми перебуває за кордоном. Знаменитість мешкає в Італії, а ось її чоловік Костянтин Меладзе, схоже, воліє залишатись в українській столиці. Можна припустити, що така новина ще більше підігріє чутки про ймовірне розлучення зіркового подружжя.

У мережі почали ширитись чутки, що Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва таємно оформили розлучення
У мережі почали ширитись чутки, що Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва таємно оформили розлучення

Нагадаємо, що раніше у мережі почали ширитись чутки про те, що відома українська співачка Віра Брежнєва таємно оформила розлучення зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. Шанувальники запідозрили неладне, оскільки зіркове подружжя припинило з’являтись разом на публіці. Ба більше, пізніше співачка вперше за довгий час звернулась до свого коханого публічно, але вирішила не називати його чоловіком.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.