Леся Нікітюк зробила фарбування аіртач, яке стало трендом 2023 року: зміна іміджу їй пасує (ФОТО)

Українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила змінити імідж для нового сезону шоу "Хто зверху?" і не забула опублікувати світлини свого нового образу на своїй особистій сторінці.

Народна улюблениця Леся Нікітюк завжди вирізнялася гарним стилем, стильною зачіскою та модним одягом. Висока, струнка, зеленоока, довгонога – артистці личить багато образів, в кожному з яких зірка неперевершена. Цього разу Леся вирішила ”освіжити“ колір волосся та дещо змінити зачіску. Працював над образом її перевірений перукар-стиліст Михайло Рудишин, з яким вона співпрацює вже багато років.

З приводу зачіски – Нікітюк зробила подовжений боб-каре з чубчиком. Також оновила колір волосся за допомогою техніки аіртач, що дослівно перекладається як “дотик повітря”. Ця техніка дає чудові результати натурального вигляду волосся. Також плюсом є те, що вона не вимагає частого фарбування волосся, адже розтяжка кольору відбувається плавно. Сама процедура досить м’яка і бережна для волосся, адже волосся обробляють холодним повітрям, яке не наносить шкоди волоссю.

Після завершення процедур зірка зробила невелику фотосесію, під час якої продемонструвала шикарний лук. Одягнена була в чорний костюм, що складався з топу та міні-спідниці. Мейк-ап – ніжно підкреслені очі та візуально повні губи тілесного відтінку. Звісно, фанати засипали зірку компліментами, не обійшлося і без приємностей з боку інших відомих артистів, що стежать за творчістю Нікітюк.

Новий імідж Лесі Нікітюк
Новий імідж Лесі Нікітюк

Нагадаємо, Леся Нікітюк – українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка. Багатьом запам’яталася як ведуча телепередачі “Орел та Решка”, хоча зараз веде багато інших цікавих передач, які з радістю “заходять” глядачам. Після 24.02.22 відкрилася глядачам як співачка, вона випускає пародійні пісні про окупантів, які швидко припадають глядачам до душі та стають популярними через їх гумор та ритмічний темп. На даний час свого сімейного щастя Леся поки-що не знайшла. Був момент, коли вона планувала вийти заміж, але через якийсь час заявила про скасування весілля.

Популярне

Схожі статті

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.