“Отакі справи”: Аніта Луценко, яка важила 80 кг і схудла, заявила, що для здорового життя треба їсти хліб

Відома фітнес-тренер Аніта Луценко поділилася рекомендаціями здорового харчування. Як виявилося, не треба виключати з раціону хліб, хоча здебільшого цей продукт перший в списку заборонених у різних дієтах.

Аніта Луценко вже багато років працює в сфері спорту, здорового образу життя і харчування. Вона приймала участь в шоу “Зважені та щасливі”, а зараз дає корисні поради в Мережі. На цей раз зірка СТБ поміркувала про те, що сьогодні більшість людей в світі помирають через проблеми зі здоров’ям, які викликані недостатністю руху і неправильним харчуванням.

У людства на даний момент є певний багаж знань про харчування та здоров’я (ну і зовнішній вигляд), пов’язане з цим харчуванням. Не так давно, років ще 50 назад, люди все ще мали проблеми із їжею, її було недостатньо. Потім технології дозволили зберігати їжу довше, зробили її більш калорійною і з одного боку їжі стало більше – з іншого, з цим виникла проблема

, – написала Аніта.

Аніта Луценко, яка важила 80 кг і схудла, заявила, що для здорового життя треба їсти хліб
Аніта Луценко, яка важила 80 кг і схудла, заявила, що для здорового життя треба їсти хліб

Спортсменка додала прості рекомендації, яких необхідно дотримуватись і тоді зі здоров’ям все буде добре:

  1. Щодня споживати овочі і фрукти (джерело вітамінів, мінералів і клітковини)
  2. Споживати менше цукру
  3. Споживати менше алк*голю (корисної дози алк*голю не існує)
  4. Не їсти на ніч
  5. Їсти хліб, каші, молочку, жир
  6. Мінімально їсти обробленого мяса (сосиски, ковбаси, копченості)
  7. Менше смажити
  8. Менше вживати солодких газованих напоїв
  9. Мати рухливу активність у вигляді зарядки щодня
  10. Лягати спати без гаджетів і спати 6-8 годин

Однак Аніта Луценко відмітила, що більшість людей не дотримуються цих простих рекомендацій і шукають вихід у чарівній пігулці:

Проблема в тому, що люди, не виконуючи і 50% цих рекомендацій шукають вихід і здоров’я в БАДах, в водичці з лимоном, з куркумою, не їдять глютен, сидять на дієтах для хворих….Тобто шукають щось унікальне (магічне) замість виконання хоча б частини базових рекомендацій населенню Землі. Отакі справи. І звичайно, що виконання цих простих правил не таке вже й просте, проте…Це справа звички. І нікому окрім вас цю звичку не сформувати

, – вважає фітнес-тренерка.

Аніта Луценко застерігає, що зараз всіх нас змушують купити більше, з’їсти більше, після цього полікуватись, купивши ліки або пояс для схуднення, однак всього цього можна уникнути, якщо слідкувати за своїми звичками і образом життя.

Аніта Луценко, яка важила 80 кг і схудла, заявила, що для здорового життя треба їсти хліб
Аніта Луценко, яка важила 80 кг і схудла, заявила, що для здорового життя треба їсти хліб

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.