“Мама, я тобі колись все розкажу” – Христина Соловій заінтригувала про свої стосунки з Сергієм Жаданом

Українська співачка Христина Соловій, популярність якої останніми роками все стрімкіше набирає обертів, нещодавно представила нову пісню та кліп до неї.

Христина Соловій знає толк у ліричних душевних піснях. Її тонкий ніжний голос підкреслює всю глибину почуттів та душевних переживань, які варто передати у піснях.

“Подзвонити мамі” – ніжна лірична пісня про душевний біль, яким не можна поділитися зараз навіть з найріднішою людиною в світі – мамою. Але цей біль і тугу хочеться виплеснути назовні, і зробити це можна хоча би за допомогою пісні.

“Мама, я тобі колись все розкажу” – починає співачка свою пісню словами. Таким чином, співачка тонко натякає, що в її житті є таємниця, яку вона поки не може розповісти мамі, але вона терзає її думки. Перше, про що можна подумати, читаючи ці рядки – чи не про кохання часом намагається розповісти нам співачка у пісні, адже саме про нещасливу любов ми часто вагаємося розповісти батькам.

Саме тут варто згадати про чутки, що давно ходять у колах шоу-бізнесу – ймовірний роман між Христиною Соловій та письменником і музикантом Сергієм Жаданом. Підливає масла у вогонь ще й те, що нещодавно Сергій розлучився зі своєю дружиною, з якою прожив разом 15 років. А ось Христина своє особисте життя ніколи не коментувала, хоча відомо, що дівчина незаміжня.

Почалося все з того, що в грудні 2022 року Христина Соловій випустила кліп, в якому зняла і Жадана. Ба більше, у сценах вони зіграли закоханих та пристрасно цілувалися. Вже тоді у багатьох закралися підозри чи не приховують зірки свої стосунки. Далі розлучення Жадана у квітні 2023 року, на яке він подав сам. А нещодавно Христину та Сергія разом заскочили під час прогулянки у парку, де вони йшли, тримаючись за руки.

Відеокліп за участю Христини Соловій та Сергія Жадана

Проте інтрига зберігається, так як жодна із зірок не бажає розкривати подробиці, а Христина після численних випитувань журналістів прямо заявила, що ніколи не коментувала своє особисте життя і не збирається цього робити й надалі.