Порода одна, “плодовитість” різна: у кого з зіркових родичів більше дітей – Клички, Сумські, Комарови, Осадчі

Українські зірки шоу-бізнесу то і діло одружуються, заводять діточок, іноді розлучаються, заводять діточок без одруження. Давайте пригадаємо скільки в кого дітей та племінників, на прикладі деяких знаменитих зіркових пар.

Розпочнемо з наших найвідпоміших боксерів – Віталія та Володимира Кличка. Так вийшло, що віднедавна обоє братів вільні від стосунків, принаймні публічно. Минулого року стало відомо що Віталій розлучився з дружиною, з якою прожив 25 років разом. Подружжя має трьох дітей – два сини та лапочка-донечка. А ось його брат Володимир вже давно веде холостяцький спосіб життя. Ще у 2018 році він розлучився з американською актрисою Гайден Панеттьєрі і відтоді виховує самотужки їхню єдину донечку Каю-Євдокію. Отже, рахунок 3:1 на користь Кличка-старшого.

Братья Кличко Виталий и Владимир
Брати Віталий та Владимир Клички

На черзі – відомі українські сестри-актриси Наталія та Ольга Сумська, різниця між якими 10 років. Якщо молодша Ольга помітно досягла значно більшого успіху на відміну від сестри, то в плані дітей тут все рівно. У Наталі є дочка та син, а в Ольги – дві донечки. Причому у обох сестер старші діти народилися від попередніх шлюбів, молодші діти – результат другого шлюбу, і зараз обидві зірки щасливі з другої спроби. 2:2

Сестри Сумські
Сестри Сумські

Український військовий журналіст та мандрівник Дмитро Комаров має брата та сестру. Сам Дмитро вже чотири роки як одружений з відомою красунею, “Міс Україна 2016” Олександрою Кучеренко. І скільки б українські таблоїди не вглядувалися у світлини з Сашею, одягненою в підозріло широкий одяг, з метою приписати їй вагітність – дітей у пари таки немає. Проте у Дмитра є брат і сестра – двійнята. Незважаючи на те, що сестра молодша за Діму на 6 років, вона вже є мамою двох чудових діточок. А ось брат зірки дітей також не має. 0:2:0

Дмитро Комаров з братом та сестрою
Дмитро Комаров з братом та сестрою

А ось відома телеведуча Катерина Осадча має сина від першого шлюбу, а від другого шлюбу з актором та телеведучим Юрієм Горбуновим народила ще двох синочків. У ведучої є рідний брат, який працює тренером по вейксерфінгу, і взагалі часто подорожує світом, тому дітей у нього поки немає, зате, кажуть, вже є кохана дівчина. 3:0

Катерина Осадча з братом
Катерина Осадча з братом

У когось багато дітей, у когось – жодного. Та це не заважає зіркам повноцінно радіти життю, адже при бажанні завжди можна обійняти свого улюбленого племінника чи племінницю.

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?