Холостяк-6 Іраклі Макацарія розкрив стать новонародженої дитини: разом з дружиною обрали підходящу коляску

Відомий грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія, який свого часу став головним героєм романтичного шоу "Холостяк-6", офіційно назвав стать своєї новонародженої дитини

Минулого тижня відомий грузинський бізнесмен та колишній учасник найромантичнішого шоу України “Холостяк-6” офіційно став батьком. Дружина знаменитості Ліза Чічуа подарувала своєму коханому чоловікові первістка. Ще з лютого цього року у мережі обговорювали фотографію, на якій можна було помітити округлий живіт дружини Іраклі Макацарія. Втім, лише нещодавно зірка оголосив про вагітність коханої та вже невдовзі вони стали батьками.

Нині шанувальники ще не бачили 21-річну Лізу Чічуа після пологів. Втім, Іраклі Макацарія вийшов на зв’язок вперше після появи на світ свого малюка та показав останні кадри з вагітною коханою. На опублікованому відео, яке було зняте за лічені тижні до появи дитини, колишній головний герой “Холостяка-6” продемонстрував, як із Лізою Чічуа готувався до появи дитини.

Іраклі Макацарія опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відео з дружиною
Іраклі Макацарія опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відео з дружиною

Іраклі Макацарія офіційно підтвердив стать новонародженої дитини ще у день її народження, 2 червня. Тоді на його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явились милі кадри, на яких можна було побачити пологовий будинок, в якому Ліза Чічуа народжувала. Іраклі Макацарія найімовірніше перебував поруч із дружиною під час пологів, адже прямо під стінами лікарні його зустрічали рідні та друзі з привітаннями й обіймами.

У відомого грузинського бізнесмена народився син, якого назвали Георгієм. А ось нещодавно Іраклі Макацарія показав кадри з Лізою Чічуа. На відео можна було побачити, як закохані обирають для свого малюка дитячий візочок, а також облаштовують дитячу кімнату. На кадрах можна помітити, що між подружжям дуже ніжні стосунки.

Іраклі Макацарія показав ніжні кадри зі своєю ще вагітною дружиною
Іраклі Макацарія показав ніжні кадри зі своєю ще вагітною дружиною

В описі до своєї нової публікації грузинський бізнесмен подякував своїм підписникам, друзям та рідним за їхні молитви та найкращі привітання. У коментарях до нового допису Іраклі Макацарія його шанувальники знову засипали чоловіка, його дружини та їхнього новонародженого сина побажаннями міцного здоров’я та сімейного щастя.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".