Лобода передала 100 тисяч гривень і власну квартиру у Києві для сімей із Херсонщини: “Справедливості – бути”

Світлана Лобода не змогла залишитися осторонь і відреагувала на події, які напередодні відбулися на Херсонщині. Співачка пообіцяла допомогти сім'ям, чиї будинки були затоплені.

З початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода не тільки залишила назавжди росію, а й постійно фінансово допомагає ЗСУ і постраждалим у війні українцям.

Так, співачка відреагувала й на події, що трапились на Херсонщині у ніч на 6 червня у зв’язку з руйнуванням Каховської ГЕС. 7 червня Світлана Лобода на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що передала 100 тисяч гривень у фонд, який займається допомогою постраждалим людям у цій катастрофі. Також співачка повідомила, що має намір надати свою квартиру у Києві для проживання багатодітної сім’ї із Херсонщини.

Лобода передала 100 тисяч гривень і власну квартиру у Києві для сімей із Херсонщини
Лобода передала 100 тисяч гривень і власну квартиру у Києві для сімей із Херсонщини

Співачка додала, що варто вірити, допомагати один одному і бути впевненим у тому, що справедливість буде.

Ключова роль кожного з нас зараз – зібрати докупи всі свої сили, об’єднатися, допомагати і ніколи, ніколи не залишатися байдужими.

, – написала співачка.

Варто відзначити, що більше як за рік війни Світлана Лобода допомагає українцям регулярно. При цьому співачка висвітлює лише частину своїх добрих справ. Так, із останнього Лобода передала 2 мільйона гривень на відновлення пошкоджених окупантами будинків в її рідному Ірпені. У своєму Інстаграм-блозі співачка поділилася знімками цих квартир до та після ремонту за її рахунок.

Крім того, Лобода допомагає й українській армії. Ще на початку повномасштабної війни співачка купила бронежилети та позашляховик для ТРО Борисполя.

Світлана Лобода вирушила у світовий благодійний тур, щоб зібрати гроші для українців
Лобода передала 100 тисяч гривень і власну квартиру у Києві для сімей із Херсонщини

Не зважаючи на всі добрі справи, деякі українці досі не можуть пробачити співачці те, що з 2014 по 2022 роки вона жила і працювала у росії. Сама Лобода зізнається, що дуже про це шкодує. За словами артистки, тоді вона дійсно не вникала у ситуацію, яка розгорталася на Донбасі, і навіть не розуміла, що це може призвести до повномасштабної війни. Зараз Лобода у своїй позиції стійка. Співачка проти війни і не збирається повертатися у росію у жодному разі.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.