Зірки, які схудли до невпізнаваності: Єфросиніна і Каменських скинули по 20 кіло, а Могилевська – 25

Мабуть кожна жінка за своє життя хоть раз худла. Зірки українського шоу-бізу – не виключення. Деякі з них показали приголомшливі результати і скинули понад 20 кілограмів.

Дієта, схуднення, спортзал – ці слова знайомі абсолютно кожній жінці. Для знаменитостей тримати себе в формі куди важливіше, ніж іншим жінкам. Адже саме за ними постійно спостерігають прихильники.

Маша Єфросиніна

Маша Ефросинина похудела на 22 килограмма
Зірки, які схудли до невпізнаваності: Маша Єфросиніна

Більшість глядачів вже і не пам’ятають ті часи, коли відома українська телеведуча Маша Єфросиніна мала зайві кілограми. Це було близько 20 років тому, коли вона лише починала свою кар’єру на телебаченні. Тоді Маша важила 86 кілограмів і їй зовсім не подобалося те, як вона виглядає.

Єфросиніна пройшла непростий шлях з дієт та виснаження себе та схудла лише тоді, коли почала правильно харчуватися. Маша скинула аж 20 кілограмів. Зараз телеведуча має ідеальну фігуру і ні грама зайвої ваги. Та Єфросиніна не розслабляється і не дозволяє собі їсти шкідливу їжу. Телеведуча обмежила себе у солодкому, мучному, жирному і не їсть наніч.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська схудла на 25 кілограмів
Зірки, які схудли до невпізнаваності: Наталія Могилевська

У молоді роки Наталія Могилевська завжди була стрункою. Та у 2014 році співачка неочікувано стрімко погладшала. Наталія зізнається, у той час вона перестала піклуватися про своє здоров’я: вона палила, випивала алкоголь і їла все підряд.

Та через деякий час Могилевська взяла себе в руки і знайшла власний секрет схуднення. Так, за відносно недовгий проміжок часу артистка скинула 25 кілограмів. Для того, щоб досягти такого результату Наталія харчувалася маленькими порціями 4-5 разів на день. У першій половині дня співачка їла вуглеводи (каші, фрукти, ягоди), а після обіду – лише білки (риба, м’ясо) та овочі. Також Могилевська старалася побільше рухатися. Спорт їй не дуже подобається, тому вона замінила його на танці.

Настя Каменських

Зірки, які схудли до невпізнаваності: Настя Каменських

Настя Каменських все своє життя то худне, то гладшає. Співачка багато років мала пишні, соковиті форми та у 2018 році стрімко схудла. Настя почала активно займатися спортом і слідкувати за своїм харчуванням. Співачці вдалося скинути близько 20 кілограмів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.